De fusió
CHEFACASA
Serveis de Xef Privat a domicili, cursos de cuina i consultoria i creació de cartes per restaurants.
Cervesa Gastronòmica Quatre Punts
Quatre Punts és una cervesa de la família de les Ales o altrament anomenades, d´alta fermentació; en el seu cas, una Ale 4% alc. Ibu 30 Ebu 30. Elaborada amb 3 maltes: Maris Otter, Caramalt, Crystal i civada i amenitzada amb 2 llúpols: Fuggles i Palisade, converteix a la Quatre Punts en una cervesa maltosa, poc
Cervesa Gastronòmica Quatre Punts Llegeix més »
Viu by Tapiñas
Cansat dels mateixos menús de sempre? Busques menjar degustant diferents tapes a Terrassa? Si hem canviat la nostra forma de comunicar-nos, de treballar o de viure. Perquè no canviar la forma en la qual mengem?
Després d’anys d’impecable servei en els dos restaurants Tapiñas Tradicional Carn i Tapiñas Peix, hem volgut innovar, per oferir-te una experiència gastronòmica en petites i creatives tapes a Terrassa.
D’aquesta manera neix un Tapiñas degustació: Viu by Tapiñas. Volem que en el nou restaurant de tapes a Terrassa et sentis com a casa, en un ambient en el qual hem cuidat fins a l’últim detall decoratiu.
Encara que comptem amb unes àmplies instal·lacions, hem dividit el restaurant de tapes a Terrassa en diferents ambients, perquè quan ens visitis et trobis en un entorn íntim i familiar. Viu by Tapiñas té dues plantes, una inferior amb diversos ambients i una segona planta on podem reservar per a grups grans o dies assenyalats.
Al bon temps, millors tapes
Vivim als peus del Mediterrani. Com no gaudir de la terrassa entre amics! A la Terrassa de Tapiñas tindràs un espai exterior on estar còmode i relaxat, mentre et prens un cafè. Hem de reconèixer que la terrassa és el nostre particular i irresistible encant.
Restaurant Can Vinyers
Oferim Carta, Menú diari, nocturn i de cap de setmana.
El nostre objectiu és aconseguir una cuina catalana contemporània conservant els productes de la nostra terra i els gustos dels plats tradicionals redefinits i reinterpretats. Tradició i innovació, productes de proximitat, de temporada i de qualitat
Restaurant Can Vinyers Llegeix més »
Safrà
Us presentem el nostre nou projecte: Safrà. Nascut d’una fusió de model de negoci i de conceptes culinaris.
L’Edgar, propietari i cuiner del Tascanna (Terrassa), emprén aquesta nova aventura per tirar endavant un projecte on fusionen la gastronomía mediterrànea amb productes de mercat i de proximitat. D’aquesta manera, podem oferir una carta variada, de qualitat, i amb un producte cuidat i ben presentat, tot això, en un mateix local al centre de Terrassa, on l’essència principal, es compartir i tastar platets, sigui el que sigui.