De fusió

Chill Night Negoci

Restaurant Can Vinyers

Oferim Carta, Menú diari, nocturn i de cap de setmana.

El nostre objectiu és aconseguir una cuina catalana contemporània conservant els productes de la nostra terra i els gustos dels plats tradicionals redefinits i reinterpretats. Tradició i innovació, productes de proximitat, de temporada i de qualitat

espai restaurant 1 Negoci

Safrà

Us presentem el nostre nou projecte: Safrà. Nascut d’una fusió de model de negoci i de conceptes culinaris.
L’Edgar, propietari i cuiner del Tascanna (Terrassa), emprén aquesta nova aventura per tirar endavant un projecte on fusionen la gastronomía mediterrànea amb productes de mercat i de proximitat. D’aquesta manera, podem oferir una carta variada, de qualitat, i amb un producte cuidat i ben presentat, tot això, en un mateix local al centre de Terrassa, on l’essència principal, es compartir i tastar platets, sigui el que sigui.

Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies