De fusió

Ca l’Ample

Ca l’Ample Restaurant és un espai alternatiu a la ciutat de Terrassa (Rambla Ègara, 241), format per professionals amants de la cuina i de la revolució, que ofereix una oferta gastronòmica basada en la carta d’autor de la mà del Xef Adrià Duran i la col·laboració de Lluís Vilaplana amb els seus productes d’obrador (Llumí Elaborats i Fumats).

Ca l’Ample Llegeix més »

Cal Tonyina

A Cal Tonyina t’invitem a viure una experiència única al món de les tonyines en un local acollidor i divertit amb molts detalls per descobrir al centre de Terrassa, a pocs metres de la Masia Freixa i la rambla d’Ègara.

La nostra… la definim com una cuina de mar ressaltada amb les aromes i sabors de la terra, orientant-la a l’aprofitament… alta cuina transformada en streetfood. I podeu maridar tots els nostres plats amb una selecció única de vins de producció 100% natural, amb la mínima intervenció, sense sulfits ni additius,

Cal Tonyina Llegeix més »

El Cultural

El Cultural és un bar de tapes situat al cor de Terrassa, la rambla. En col·laboració amb “Las Palmeras” donem el millor de nosaltres per a que els nostres clients puguin gaudir de les millors tapes.

El Cultural Llegeix més »

El cel de les oques

Un ambient distingit i modern on gaudir d’un tracte acurat i una cuina actual. Situat al centre històric de Terrassa, ben comunicat i amb un accés senzill i còmode, oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on, tractant-la amb tot el respecte, trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant.

Disposem d’una oferta gastronòmica que va des del nostre Menú migdia, d’entre setmana, al Menú Degustació. El client és la nostra raó de ser, per això concertem tot tipus de Menús especials i més disposem, també, d’una amplia cava on celebrar sopars i dinars per a grups.

La nostra cuina es troba plenament identificada amb la realitat del Vallès i intentem introduir els màxims productes de proximitat, a més de formar part del Col-lectiu de Cuina Vallès som membres del Projecte de Parc a taula i de la Marca Cuina Catalana. El Restaurant es troba reconegut a la prestigiosa Guia Michelin amb la distinció Bib Gourmand, que premia les millors taules al millor preu (inferior a 35 € a la carta), des de l’any 2.014.

El Restaurant el conformem un equip de professionals altament qualificats que treballem amb esforç i dedicació amb l’objectiu de que la satisfacció del client sigui cada dia més gran.

El Restaurant El Cel de les Oques ofereix als seus clients una variada i amplia carta de vins on trobar sugerències diferents i atractives, nacionals i internacionals fruit de l’esforç de la nostra sommelier Imma Puigmitjà. Una proposta sempre adequades a la Carta que varia segons temporada.

El cel de les oques Llegeix més »

ROHO

ROHO es un restaurant ubicat a Terrassa amb una cuina on fusionem sabors de varis llocs del mon, tenint el concepte de STREETFOOD com a nucli de la nostra cuina. 

ROHO Llegeix més »

Desplaça cap amunt