Avís legal

INFORMACIÓ LEGAL, ÚS DEL WEBSITE I ACCEPTACIÓ

El present Avís Legal estableix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estan obligats per llei a posar a disposició dels consumidors i usuaris. En conseqüència, s’informa que aquest lloc web pertany a David Giménez Escudé

El domini d’internet www.tastal.cat és propietat de David Giménez Escudé, amb NIF ES38121613X, que té el seu domicili en Carrer Terque 44 2on 1a 08225 de Terrassa, ​​sent la seva adreça de correu electrònic tastal@tastal.cat

ÚS DEL WEBSITE I ACCEPTACIÓ

L’accés a la website www.tastal.cat està condicionat a la plena acceptació de totes i cadascuna de les condicions d’aquest Avís Legal. Quan l’usuari accedeix i utilitza la web com a visitant s’entén accepta expressament les condicions. En el cas de disconformitat amb el mateix, haurà d’abstenir a l’accés a la website.

El visitant accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l’accés i la utilització del Portal té lloc sota la seva única responsabilitat.

El contingut del present Avís Legal pot sofrir modificacions, pel que si acceptació per part de l’usuari, de manera que l’acceptació s’entén respecte a l’Avís legal publicat al moments de l’accés al website. Per tant cada vegada que s’accedeixi al lloc web, haurà de llegir atentament el present Avís Legal.

Així mateix, l’accés al website www.tastal.cat es troba sotmès a tots els avisos, condicions d’ús i instruccions que puguin modificar el present Avís Legal.

Condicions d’ús per a usuaris de Tastal.cat
Condicions d’ús per a usuaris professionals de Tastal.cat

Desplaça cap amunt