Com crear el perfil d’usuari

El perfil de usuari és el lloc on constaran les dades de l’usuari professional de Tastal. Aquestes dades no son les del negoci que es dona d’alta a Tastal, sino que son les dades del usuari que dona d’alta el negoci. El negoci el podràs donar d’alta una vegada estiguis registrat i el teu compte estigui validat.

Aquestes dades per a que serveixen?

Amb aquestes dades podràs accedir a la zona d’administració de Tastal, i ens permetran a nosaltres poder comunicar-nos amb tu si hagués algun tipus de problema. Tantamateix, et serviran a tu per a identificar-te davant nosaltres en cas de que tinguis algun problema o volguis fer-nos alguna suggerència.

Què es què?

  • Email amb el que t’identificaràs a Tastal: aquest és el email que hauras de posar quan vulguis entrar a la zona privada de Tastal per gestionar el teu negoci i tots els serveis associats al teu compte.
  • Raò social del negoci o autònom: Posa aquí el nom de la teva empresa, si ets persona jurídica, o bé el teu nom en cas de ser un autònom. Aquesta dadaés imprescindible per a que poguem confirmar que s’està registrant a Tastal una persona o negoci relacionada amb el mon de l’hostaleria
  • Persona de contacte: Posa el nom de la persona a la que ens hem d’adreçar en cas de que haguem de comunicar amb tu.
  • Email de la persona de contacte: Posa el mail de la persona a la que ens hem d’adreçar en cas de que haguem de comunicar amb tu.
  • Telèfon de la persona de contacte: Posa el telèfon de la persona a la que ens hem d’adreçar en cas de que haguem de comunicar amb tu.

Recorda que per a registrat-te com a usuari professional a Tastal has de tenir com a mínim 18 anys. Llegeix amb deteniment les condicions d’us de la web per a usuari professionals.

Un cop registrat, identifica’t i accedeix a la teva zona de usuari professional. Allà podràs gestionar el teu perfil, el teu negoci, la teva oferta gastronòmica i accedir a l’ajuda.

Desplaça cap amunt