Terrassa guanya un nou projecte gastronòmic take away: LA FELI

  • Producte local, opcions veganes i tapes per a mascotes: l’emprenedoria als seixanta anys és possible
  • Felicidad Toro obre un local que trenca amb els esquemes de la restauració al Vallès Occidental
  • LA FELI, el nou restaurant que ofereix una tapa pel teu gos

Terrassa guanya un nou projecte gastronòmic: LA FELI, un restaurant d’hamburgueses per endur basat en el producte local, amb opcions veganes i, fins i tot, tapes per a mascotes. “Emprendre” no és un verb exclusivament juvenil. Una idea de negoci, passats els cinquanta, no és una utopia. Especialment si inclou valors, carinyo i la teva ciutat. “Es pot emprendre als seixanta i oferir coses noves a Terrassa”, explica Felicidad Toro. La Feli – així la coneixen els veïns – ha decidit començar un nou projecte: gastronomia take away amb esperit reivindicatiu. La cuinera terrassenca obre un local que trenca amb els esquemes de la restauració a la capital egarenca.

Es pot emprendre als seixanta i oferir coses noves a Terrassa”
Felicidad Toro, cuinera, emprenedora i terrassenca


Durant més de quatre dècades a primera línia de l’hostaleria la cuinera terrassenca ha emprès una pila de projectes. No tots han funcionat, però ella, tossuda, reclama la necessitat de tenir inquietuds a qualsevol edat. “Pots arribar a la gent i que gaudeixin amb allò que fas”, assegura. “Pots ser petit i marcar la diferència”, afegeix. I és que el projecte gastronòmic de la Feli aposta pels proveïdors locals. Escull producte de proximitat per garantir-ne la qualitat, reduir l’impacte mediambiental i recolzar els comerços de la ciutat.

Hamburgueses bones, opcions plant-based i tapes per a mascotes
La Feli prepara “hamburguesas hechas con cariño”. El local ofereix una carta senzilla: cuina tradicional, amb
productes de qualitat. “No m’he inventat res amb aquestes hamburgueses. Són hamburgueses tradicionals, però si el producte és bo, es treballa bé i es fa amb carinyo, les coses estan bones”, explica la cuinera. Això sí, a la carta s’hi poden trobar opcions veganes i vegetarianes d’hamburgueses, tapes i postres.

L’establiment s’ubica al carrer de Watt número 104 de Terrassa. És un espai pet friendly; és a dir, obert als animals. A més d’un bol d’aigua fresca preparat, LA FELI ofereix a la carta una tapa per a mascotes: una botifarra de Casanovas 1906 amb galeta en forma d’os.

“LA FELI ofereix a la carta una tapa per a mascotes: una botifarra acompanyada d’una galeta en forma d’os.”

El projecte gastronòmic posa el focus en la cura de les persones. No només són importants els clients i els proveïdors, també ho són els repartidors, una baula de la cadena de l’hostaleria que sol quedar oblidada. Al local, els repartidors troben un espai per seure, aigua per beure i un rètol que els convida a fer servir els serveis si ho necessiten.

“La casa de la Feli” és un espai íntim amb tot d’objectes que il·lustren la vida de la cuinera. Els comensals no hi poden seure; les seves hamburgueses són només take away. De dimarts a diumenge, es poden fer comandes a través del lloc web – www.lawebdelafeli.com – i ella les prepara per endur.

El restaurant ha sabut trobar l’equilibri entre oferir una imatge cuidada i mantenir l’autenticitat simpàtica i propera de la propietària. “Cena bien, que luego vete a saber a qué hora vuelves.” “Cómete el postre que te pongas grande.”, recomana als envasos dels productes. A xarxes, també interactua amb el públic.“Desde que abrí el martes no he parado de escucharos. Hoy, solo tres días más tarde, mis hamburguesas son más grandes, y mi tarta de queso, menos dulce.”, publica al seu perfil d’Instagram, @elinstadelafeli.

La Feli, cuinera i emprenedora terrassenca
Felicidad Toro és cuinera i emprenedora. Explica que el seu fill és un enamorat de les hamburgueses. És això,
sumat a la voluntat d’emprendre a la seva ciutat, el que l’ha portat a començar aquest nou projecte gastronòmic.

Nascuda a Jaén, la Felicidad va arribar a Terrassa als cinc anys. Des de llavors, ha viscut a aquesta capital del Vallès Occidental. És una dona treballadora i creu fermament en el valor de l’esforç, la perseverança i la constància. Explica que es va posar a treballar amb deu anys i, als tretze, començà a tocar els fogons. Va aprendre a cuinar de la mà de la seva mare, i diu que, des de llavors, no ho ha deixat de fer.

La Feli
Pàgina web:www.lawebdelafeli.com
Instagram: @elinstadelafeli
Direcció: Carrer de Watt, 104, 08224 Terrassa, Barcelona
Podeu trobar fotografies, vídeos i talls de veu adjunts al correu.
Per a més informació o qualsevol requeriment, contactar amb:
Laura Tapiolas Fàbregas 633 40 77 97 ltapiolas@gmail.com

Desplaça cap amunt