Cal Tonyina Restaurant, la nova proposta gastronòmica a Terrassa a l’abast de totes les butxaques

  • El nou restaurant ofereix una experiència gastronòmica única on el producte principal és la tonyina, donant importància al producte de proximitat.
  • Cal Tonyina Restaurant ofereix un menú de migdia de qualitat per menys de 20€ i presenta una carta amb moltes propostes de fusió de la cuina mediterrània i d’arreu del món.
  • Amb aquesta nova proposta, es pretén apropar la cuina de mar i aproximar un producte d’altíssima qualitat a tots els públics.

Terrassa, 28 de setembre de 2021 – Cal Tonyina Restaurant va obrir les seves portes el passat dia 11 de setembre, al carrer Volta, 23, a Terrassa. Obert de dimarts a dissabte i amb servei de dinar i sopar, Cal Tonyina Restaurant amplia l’oferta gastronòmica de qualitat de la ciutat de Terrassa.

De la mà del reconegut xef Bruno Zubek i de l’empresari terrassenc Salvador Ramon, Cal Tonyina Restaurant està dirigit a un públic exigent i que aprecia una bona vetllada, ja sigui en família, amb amics o sol, a l’abast de totes les butxaques. Amb un menú de migdia, de dimarts a divendres, compost de tres primers, tres segons i dues postres a escollir per menys de 20€, Cal Tonyina Restaurant vol oferir una experiència gastronòmica única als seus comensals.

El producte principal i a partir del qual es desenvolupen els plats és la tonyina, donant una importància extrema al producte de proximitat. Es defineix com “una cuina de mar ressaltada amb les aromes i els sabors de la terra, orientant-nos a l’aprofitament i a la proximitat”, en paraules del seu xef.

La carta presenta diverses propostes on s’hi pot tastar una fusió de la cuina mediterrània amb influències d’arreu del món com ara la cuina mexicana, japonesa o brasilera. Entre d’altres plats, a la carta de Cal Tonyina Restaurant també s’hi poden trobar ostres de l’Ebre en ceviche amb aire de xili de Jalapa o una broqueta de ventresca de tonyina i bleda xinesa a la planxa i albergínia amb farigola al forn. Amb aquesta especial dedicació a la tonyina i a la fusió de tantes influències, Cal Tonyina Restaurant és un espai que es situa dins l’oferta de restaurants gastronòmics que disposa Terrassa, ampliant el ventall de possibilitats per sortir a sopar excel·lentment sense haver de sortir de la ciutat.

Bruno Zubek, el xef de Cal Tonyina. Nascut a Brasil i format com a cuiner a la prestigiosa escola de cuina Hofmann de Barcelona, fa més de 15 anys que dirigeix projectes de restauració. Ha treballat, entre d’altres, a la mateixa Hofmann, amb els germans Colombo, del Xemei, el Bar Brutal i la Dama. Zubek, que és un enamorat del mar, vol portar-lo a les sensacions i a les emocions que experimenta el comensal al restaurant. La seva aposta pels vins naturals i els productes de proximitat és una filosofia de vida que trasllada a la seva cuina.

Salvador Ramon és empresari i de Terrassa i ha apostat per Cal Tonyina Restaurant per donar a conèixer al públic general un producte que ell coneix molt bé, com és la tonyina. President de Frime, la primera empresa de tonyina sostenible del país, és la tercera generació de la família Ramon que es dedica al sector del peix. Ramon ha apostat en els darrers anys per obrir negocis a la seva ciutat, Terrassa, els més innovadors dels quals són Cal Tonyina Botiga i Cal Tonyina Restaurant, per la seva especialització en un segment de producte com el peix. En les paraules de Ramon “amb aquesta obertura busquem fer pròxim i assequible un producte d’altíssima qualitat. Volem fer accessible el consum del peix i popularitzar-lo”.

Cal Tonyina Restaurant
C/ Volta, 23
De dimarts a dissabte, en horari de migdia i nit.
Carta especialitzada
Menús de migdia en laborables
Telèfon de reserves, també per whatsapp: 681380853

Desplaça cap amunt