El Cafè del Aula, una experiència única a Terrassa.

El Cafè de l’Aula va estrenar el 10 de setembre les seves noves instal·lacions situades al carrer Doctor Ullés 62-64. La Isabel Gómez, propietària, junt amb el Moisès Solé, defineix el nou cafè de l’aula com el jazzclub de Terrassa.

Mentres el sector mira com reinventar-se, el Moisès i la Isabel han sentat les bases del nou afterwork com una experiència gastronòmica i emocional.

Trobem un espai amb una decoració molt singular, amb una proposta totalment renovada per a poder gaudir les tardes i nits en un lloc únic a Terrassa. Realment és espectacular.

El cafè de l’Aula està dividit en diferents zones per sopar, fer gintònics i viure la música un directe en un entorn on la decoració i l’ambient et deixen sense paraules quan el veus per primera vegada.

Un concepte totalment diferent que fusiona gastronomia i oci, on trobareu una carta excepcional de tapes, vins i gintònics, i on podràs fer els millors selfies de la ciutat per les xarxes socials. No podeu marxar del Cafè de l’Aula sense fer una visita als serveis, que tenen una decoració molt pop.

El nou Cafè de l’Aula, el lloc ideal per fer l’afterwork, desconnectar de la feina i acabar la nit de la millor manera possible.

El cafè del Aula
Doctor Ullés 62-64, 08224 Terrassa Barcelona
De dilluns a divendres de 15:00 a 23:00 h i dissabte de 18:00 a 23:00
http://www.elcafedelaula.com
https://www.instagram.com/elcafedelaula/
Música en directe
Carta de tapes, vins i gintònics
Telèfon de reserves, també per whatsapp: 617 47 93 55

Desplaça cap amunt