Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental 2022
Del 11/02/22 al 20/02/22

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental

Menú setmanal
del 14/02/22 al 20/02/22
Bunyols d'espigalls
* * *
Pastís d'espigalls, xató i malvasia
Risotto de bacallà i ametlla amb espigalls
* * *
Xai del Turó de les 9 cabres amb trinxat d'espigalls i cruixent de pipes
Aspic de camamilla i liquat d'espigalls, amb cremós formatge de cabra i sablée d'espigalls
Bescuit de te matxa i espigalls, cruixent de festucs, cremós cítric i mousse de llima
5 quarteres (picapoll) DO Catalunya
* * *
El Quico (ull de llebre i garnatxa) DO Penedès
Migidies de dilluns a divendres
Àpat acompanyat amb pa d'espelta i oli d'oliva d'Ullastrel
El menú es serveix In Situ
Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs – Terrassa (Your location is needed to show this content. Km)
Preu: 25€
Inclou: Bescuit, Rissotto, Xai
Migidies de dilluns a divendres

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental
Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs
Menú setmanal: 25 €
Inclou: Bescuit, Rissotto, Xai
Terrassa: Your location is needed to show this content. Km
Veure menú

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental

Menú setmanal
del 11/02/22 al 20/02/22
Trinxat de col brotonera, patata i camagrocs
* * *
Galta de porc iberic a baixa temperatura amb un llit de parmentier de patata
Gelat al gust (2 boles)
* * *
Pa amb xocolata oli i sal
Copa de vi
* * *
Aigua
* * *
Refresc
* * *
Cervesa
Migdies de dimarts, dimecres, dijous i divendres
El menú es serveix In Situ
La Gurmeteria – Terrassa (Your location is needed to show this content. Km)
Preu: 19.90€
Apte per celíacs
Inclou: Galtes, Trinxat
Migdies de dimarts, dimecres, dijous i divendres

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental
La Gurmeteria
Menú setmanal: 19.90 €
Inclou: Galtes, Trinxat
Terrassa: Your location is needed to show this content. Km
Veure menú

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental 2022

del 11/02/22 al 20/02/22
4 plats de primer a escollir i 4 de segon a escollir, inclou beguda pa i postre
El plat serà timbal de trinxat brotoner amb bull negre, cruixent d’espigalls i punts de muselina
El menú es serveix In Situ
Zurito Terrassa – Terrassa (Your location is needed to show this content. Km)
Preu: 11.50€
Inclou:

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental 2022
Zurito Terrassa
: 11.50 €
Terrassa: Your location is needed to show this content. Km
Veure menú

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental

Menú setmanal
del 11/02/22
Amanida d’api amb poma, nous i salsa de iogurt
* * *
Vol-au-vent d’espinacs a la catalana amb ou poché gratinat i mussolina d’alls
* * *
Coca d’albergínia amb sobrassada vegana, sèsam, mel i ruca
* * *
Hummus d’alfàbrega fresca amb pico de gallo i pa bufat (Supl. 2,50€)
* * *
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell (Supl. 2,75€)
Rodó de pollastre amb trinxat de col brotonera i salsa de formatge blau
* * *
Suquet de peix de llotja oriental amb carbassa i raves
* * *
Arròs de galta de porc amb calçots, bledes i allioli negat
* * *
Roast beef de vedella amb nyàmeres fumades i chimichurri (Supl. 2,65€)
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats i codony (Supl. 3,15€)
Iogurt cruixent amb fruita del temps
* * *
Pastisset de xocolata casolà
* * *
Daus de pinya frescs amb menta
* * *
Coulant de xocolata sense farina amb gelat de vainilla (Supl. 2,00€)
Pa (tenim pa per celíacs)
* * *
Aigua i una copa de vi de la casa
* * *
Cafè o postres
Migdies de dimarts a divendres
El menú es serveix In Situ
Restaurant L’Indret – Terrassa (Your location is needed to show this content. Km)
Preu: 15.75€
Inclou:
Migdies de dimarts a divendres

Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental
Restaurant L’Indret
Menú setmanal: 15.75 €
Terrassa: Your location is needed to show this content. Km
Veure menú
Es tracta d’una iniciativa de les Fundacions Sant Galderic i Miquel Agustí, que compta amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca, Mercat de la Independència, INS Cavall Bernat- Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, Terrassa Gastronòmica.
Amb el suport del programa Part a Taula de la Diputació de Barcelona i Consell Comarcal del Vallès Occidental/Xarxa de Productes de la Terra


PARTICIPANTS

Terrassa (Your location is needed to show this content.)
Restaurant . Restaurant gourmet

Terrassa (Your location is needed to show this content.)
Bar . Bar de tapes . Restaurant

Terrassa (Your location is needed to show this content.)
Bar de tapes . Cafeteria . Catering . Croqueteria . Hamburgueseria . Platillos i vinets . Restaurant . Vermuteria

Terrassa (Your location is needed to show this content.)
Restaurant . Tapes gourmet