Restaurant L’Indret

Restaurant - Tapes gourmet

Ara mateix només fem menjar per emportar. Podeu fer les comandes per telèfon al 93 178 32 38 o per Whatsapp al 640 677 324

Sobre nosaltres

Adreça: C/De les Escaletes, 8 Local 08221 Terrassa
Teléfon: 931783238
Mail: restaurantlindret@gmail.com
Web: https://restaurantlindret.com/

Horari

Dilluns Tancat
Dimarts 12:30 – 15:30
Dimecres 12:30 – 15:30 i 20:00 – 22:00
Dijous 12:30 – 15:30 i 20:00 – 22:00
Divendres 12:30 – 15:30 i 20:00 – 22:00
Dissabte 12:30 – 15:30 i 20:00 – 22:00
Diumenge 12:30 – 15:30

Serveis del negoci

Per emportar
Menús
Metàlic
Tarjeta de credit
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Cèntric
Burrata de búfala amb albergínia fumada i pesto vermell
10.50 €
Sandwich cruixent de sardines fumades amb emulsió d’all i julivert i tomàquets confitats
10.75 €
Anguila fumada amb pera caramel·litzada, herbes fresques i “ajo blanco”
12.50 €
Cua de bou amb cremós de moniato a la vainilla i el seu fons
13.00 €
Roast beef de vedella amb cremós d’albergínia i salsa chimichurri
10.50 €
Cansalada de porc cuita 65º, lacada amb hoisin i salsa fumada de blat de moro
11.50 €
Braó de porc rostit al forn amb parmentier de patata i trompetes de la mort
9.75 €
Pastisset de xocolata amb oli d’oliva i sal Maldon
5.00 €
Pastís de formatge fondant amb fruits vermells i crumble
5.00 €
Coulant de xocolata sense farina
5.50 €
Recuit de drap d’Ullastrell amb mel i nous
5.00 €
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell
11.50 €
Hummus de cigronet menut amb torradetes casolanes
7.65 €
Les braves de l’Indret
6.50 €
Raviolis de carbassó farcits de botifarra negra i encenalls de parmesà
11.65 €

(4 unitats)

Caneló de rostit amb beixamel trufada
11.90 €
Tàrtar de pastanaga ecològica amb mantega Cafè París
11.45 €
Versió de galetes amb llet
5.55 €
Anguila fumada del Delta de l’Ebre amb pera caramel·litzada, herbes fresques i “ajo blanco”
13.00 €
Tàrtar de tonyina Balfegó amb porro a la flama i salsa donostiarra
15.00 €
Gamba vermella amb cremós d’api-rave i xoriço ibèric
15.50 €
Calamars amb un llitet de trinxat de la Cerdanya i fons de vedella
12.75 €
Bacallà amb peus de porc sense feina acompanyat de crema d’alls escalivats
14.65 €
Roast beef amb cremós de nyàmeres fumades i chimichurri
11.65 €
Semi-cru de presa ibèrica farcit d’albergínia fumada, escuma de pernil ibèric i emulsió de romaní i pinyons
12.95 €
Cansalada de porc cuita a 65º lacada amb hoisin i salsa de blat de moro
11.75 €
Steak tàrtar de vedella tallat a ganivet amb torradetes casolanes
14.75 €
Cua de bou amb foie i dàtils marinats amb ratafia
14.95 €
Terrina de garrinet amb escumós de mostassa Edmon Fallot, mel i poma rostida amb farigola
17.00 €
Carrot cake fet a casa amb frosting de xocolata blanca i cítrics
5.65 €
Cremós de mató amb mel i nous garapinyades
5.80 €
Pastís de formatge fondant
6.00 €
Coulant de xocolata sense farina amb ratafia i gelat de vainilla
6.75 €
Sense gluten
Podem adaptar el gluten
Vegà

L’APHRODISIAQUE Jove (Bierzo)
15.00€
Mencía
2019

ELS NANOS (Conca de Barberà)
15.50€
Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre

MAS PETIT (Penedès)
16.00€
Cabernet Sauvignon, Garnacha negra
2016

MASSALUCA (Terra Alta)
17.50€
Garnacha negra, Samsó
2017

EL PISPA (Montsant)
18.00€
Garnacha negra
2018

CERVUS Jove (Catalunya)
18.00€
Malbec
2018

EL NEN DE CAN MASET (Empordà)
19.00€
Syrah
2018

SIÓS NATURE (Costers del Segre)
2019€
Syrah

MARIETA (Rías Baixas)
16.00€
Albariño
2019

D3 (Valles de Benavente)
16.00€
Verdejo
2018

MASSALUCA (Terra Alta)
16.00€
Garnacha Blanca, Macabeo

PHLOX (Catalunya)
21.00€
Cortese, Marsanne, Muscat

CASTELL DE PUJADES (Penedès)
15.00€
Xarel·lo Rojo
2018

GRIS (Catalunya)
17.00€
Chenín, Merlot
2018

AGUSTÍ TORELLÓ (Cava)
18.00€

2015

AYMAR (Clàssic del Penedès)
19.50€

2014

Desplaça cap amunt