Modernista 2022
Menú de temporada
del 06/05/22 al 08/05/22
Amanida de l'hort
(amanida verda amb tonyina, ou dur i espàrrecs)
Canelons casolans de carn gratinats amb beixamel (c/o/l/fs)
Estofat de cigrons amb bolets i botifarra de perol (fs) Coca d'il cardinale amb escalivada i anxoves (c/p) Entremesos amb ensaladilla rusa (p/o/l) Cassoleta de bolets i Provolone fos (fs/l)
Gaspatxo de trigueros (C/O)
Arròs campero (fs)
(morro, orella, cansalada, botifarra, espàrrecs i bolets)
Botifarra artesana de St. Llorenç a la brasa, amb seques
Conill a l'allet
Mandonguilles casolanes estofades amb sèpia i carxofes (c/o/l/fs)
Galta de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició Suprema de bacallà amb samfaina (c/p)
Calamar farcit de carn, amb el seu suquet (c/p/fs)
Orada fresca al forn, amb patates "a lo pobre" (p)
Entrecot de vedella madurada a la brasa .... +10'00 €
Filet de vedella a la brasa ......................... + 10'00 €
Espatlla de xai al forn, al nostre estil ............... + 5'00 €
Garrinet cruixent al forn .......................... +12'00€
La crema catalana de sempre
Flam de figues al Pedro Ximènez
Mel i mató
Macedònia de fruita del temps
Tarta de Santiago amb xarrup de Moscatell Tarrina de gelat de llimona
25€ Menú complet
Inclou pa, beguda i postres
El menú es serveix In Situ
Servim aquest menú/tapa els dies
LA TERRASSA DEL MUSEU
Restaurant
RAMBLA D'EGARA, 270
08221 Terrassa
Teléfon: 695627963
Mail: info@laterrassa.es
Web: http://www.laterrassa.es
[veure més]