57240695 10156347942062404 5801683716547805184 n Negoci

LA TERRASSA DEL MUSEU

Restaurant ubicat al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Sobre nosaltres

Adreça: RAMBLA D'EGARA, 270 08221 Terrassa
Teléfon: 695627963
Mail: info@laterrassa.es
Web: http://www.laterrassa.es
Aforament: 100
Preu mig: 23€
Rang de preus: 14€ – 35€

Horari

Dimarts 13:00 – 16:00
Dimecres 13:00 – 16:00
Dijous 13:00 – 16:00
Divendres 13:00 – 16:00 i 20:30 – 23:00
Dissabte 13:00 – 16:00 i 20:30 – 23:00
Diumenge 13:00 – 16:00

Serveis del negoci

Per emportar
Menús
Ofertes
Metàlic
Tarjeta de credit
Ticket restaurant
Xec gourmet
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Accés per a minusvàlids
Banys per a minusvàlids
Casaments, comunions i batejos
Cèntric
Vistes a la ciutat
Apte per a mascotes

MENÚS

PRIMERS

Amanida de tomàquet de temporada, alvocat i mozzarella amb oli d'alfàbrega (L)
Amanida de tardor
(mezclum, formatge "Tetilla" i codonyat) (L/Fs)
Risotto de carbassa, boniato, espàrrecs, bolets i castanyes (L/Fs)
Coca d'il cardinale amb escalivada i anxoves (C/P)
Crema de bolets amb mini-croquetes de ceps (C/L/O/Fs)
Canelons de bolets amb beixamel de tòfona (C/O/L/Fs)
Quiche de verdures amb salsa de formatge fumat (C/O/L/Fs)
Coca de roast-beef marinat, ceba caramelitzada i allioli suau de figues (C/Fs/O)
Albergínies al forn, salsa yakisoba i maionesa de sèsam (Ss/Fs/P)
Tartar de tonyina Yellow Fine, amb oli de soja, sèsam i mel (P/Ss/Mo) + 2'50 €
Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues al Moscatell (Fs) + 7'50 €

SEGONS

Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i
formatge de cabra (L)
Llom rostit farcit de bacon, amb salsa de poma (L)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs)
Peus de porc estofats (Fs)
Cuixeta de pollastre farcida de peix, amb crema suau de gambes (P/L/Cr)
Botifarra artesana de foie i ceps a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa 100 % secreto ibèric a la brasa, amb guarnició +3'50 €
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +5'00 €
Garrí lletó al forn (cuinat a baixa temperatura durant 18 hores) +10'00 €
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició +6'00 €
Entrecot de vedella madurada a la brasa, amb guarnició (350 grs.) +9'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +7'00 €
Suprema de bacallà sobre llit de crema de carbassa i gratinat amb allioli (C/P/O)
Sèpia a la planxa, amb guarnició (P)
Llenguado "limón" a la planxa, amb guarnició (P)
Tronc de lluç amb salsa de jabugo (P/L)
Pota de pop a la brasa, amb parmentier de patata al pebre vermell (P/L)
+ 8'00 €

Inclou: pa, beguda i postres

21'50 €

C-Cereals/O-Ou/L-Làctics/P-Peix/M-Moluscos/Cr-Crustacis/Cc-Cacauets/S-Soja/Fs-Fruits Secs/Ss-Sèsam/Ap-Api/Mo-Mostassa/T-Tramussos

21.50 Menú complet
No s'han trobat preus adicionals al menú

Horari del menú:

Migdies de dimarts a dissabte.
Nits de divendres i dissabte.

IVA inclòs

MENÚS

PRIMERS

Amanida de formatge de cabra gratinat, amb vinagreta de mel i Mòdena (C/L/Fs)
Amanida de tomàquet rosa, alvocat i mozzarella amb oli d'alfàbrega (L)
Amanida de temporada, amb formatge Tetilla, codonyat i fruits secs (L/Fs)
Risotto de tardor (L/Fs)
carbassa, boniato, espàrrecs verds, castanyes i bolets
Coca de forner amb escalivada i anxoves del cantàbric (C/P)
Coca de roast-beef marinat, ceba caramelitzada i allioli suau de figues (C/O/Fs)
Carpaccio de bou amb encenalls de parma i reducció de Mòdena (C/L)
Crema de bolets amb mini-croquetes de ceps (C/L/O/Fs)
Canelons de bolets amb beixamel de tòfona (C/L/O/Fs)
Albergínies al forn, amb salsa yakisoba i maionesa de sèsam (O/P/Ss)
Canelons negres farcits de peix amb crema suau de gambes (C/O/L/Fs/P/Cr)
Quiche de verduretes amb salsa de formatge fumat (C/L/O/Fs)

Micuit de foie fet a casa, amb figues al Moscatell (Fs) +6'00 €
Tartar de tonyina Yellow Fine amb vinagreta de soja, mel i mostassa (P/Mo/Ss) +2'50 €
Plat de pernil ibèric d'enceball amb pa de coca amb tomàquet (C) + 5'00 €

SEGONS

Botifarra artesana de ceps i foie a la brasa, amb guarnició
Llom rostit al forn, farcit de bacon, amb salsa de poma (L)
Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició (C/O)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs/L)
Secreto de porc macerat amb romaní a la brasa, amb guarnició
Cuixa d''ànec a baixa temperatura amb salsa de taronja (Fs)
Hamburguesa de vedella "La Terrassa", amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Capritxos de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició
Suprema de bacallà gratinada amb allioli sobre llit de crema de carbassa (P/C/O)
Ventresca de tonyina fresca a la brasa, amb guarnició (P)
Els nostres calamars a la romana (C/Mo)
Llenguado "limón" a la planxa amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb guarnició (P)

Pota de pop a la brasa, amb parmentier de patata al pebre vermell (P/L)
+7'00 €
Garrinet cruixent al forn (Fs) +9'00 €
Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa +2'00 €
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició +6'00 €
Entrecot de vedella madura a la brasa, amb guarnición +6'00 €
Steak-tartar de vedella a l'estil de sempre + 6'00 €
Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs) +5'00 €

Inclou: Primer, segon, beguda i postre

26'00 €

26 Menú complet
No s'han trobat preus adicionals al menú

Horari del menú:

Diumenges migdia

IVA inclòs
Menú especial per diumenges i festius

No s'han trobat seccions a la Carta
Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies