MENÚ DEGUSTACIÓ FESTIVAL ESPECIAL

Menú degustació

El cocktail

Gin lemon spritz
* * *
Ostra Gillardeau, liquat de cogombre i poma encurtida
* * *
Tartar de llagostins marinat als cítrics i cremós d’alvocat
* * *
“Curri” de pastanagues, musclos del Delta, cansalada ibèrica i aire de romaní

Entrants

Verat marinat, “ajoblanco”, maduixes al pebre i pols de brocolí
* * *
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles

El Peix

Mero salvatge amb un cremós de carbassó, raviolis de pèsols i creme fraiche de mostassa

La Carn

Terrina de xai ibèric amb el seu fons, milfulles de celeri, cebetes i curri i menta

Postres

Merenga de maduixetes, el seu liquat “passió” i sorbet de cítrics
* * *
“Tocinets” del Cel, maduixes macerades i gelat d’hibisc

Petit Fours

Caixeta del Cel amb una copa de licor el Cercle

 

65€ Menú complet
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30


Aquest Menú representa la màxima expressió gastronòmica del Cel de les Oques, creat per ocasions especials significa tot el que pot donar el nostre equip.


Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt