MENÚ DEGUSTACIÓ FESTIVAL ESPECIAL
Menú degustació
Gin lemon spritz
* * *
Ostra Gillardeau, liquat de cogombre i poma encurtida
* * *
Tartar de llagostins marinat als cítrics i cremós d’alvocat
* * *
“Curri” de pastanagues, musclos del Delta, cansalada ibèrica i aire de romaní
Verat marinat, “ajoblanco”, maduixes al pebre i pols de brocolí
* * *
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Mero salvatge amb un cremós de carbassó, raviolis de pèsols i creme fraiche de mostassa
Terrina de xai ibèric amb el seu fons, milfulles de celeri, cebetes i curri i menta
Merenga de maduixetes, el seu liquat “passió” i sorbet de cítrics
* * *
“Tocinets” del Cel, maduixes macerades i gelat d’hibisc
Caixeta del Cel amb una copa de licor el Cercle
65€ Menú complet
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Aquest Menú representa la màxima expressió gastronòmica del Cel de les Oques, creat per ocasions especials significa tot el que pot donar el nostre equip.
Servim aquest menú/tapa els dies
El cel de les oques
Alta cuina, Restaurant, Restaurant gourmet
Carrer de la Palla 15
08221 Terrassa
Teléfon: 937 33 82 07
Mail: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://elceldelesoques.com
[veure més]