El cel de les oques | Tastal

El cel de les oques

Alta cuina - Restaurant - Restaurant gourmet

Un ambient distingit i modern on gaudir d’un tracte acurat i una cuina actual. Situat al centre històric de Terrassa, ben comunicat i amb un accés senzill i còmode, oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on, tractant-la amb tot el respecte, trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant. Disposem d’una oferta gastronòmica que va des del nostre Menú migdia, d’entre setmana, al Menú Degustació. El client és la nostra raó de ser, per això concertem tot tipus de Menús especials i més disposem, també, d’una amplia cava on celebrar sopars i dinars per a grups. La nostra cuina es troba plenament identificada amb la realitat del Vallès i intentem introduir els màxims productes de proximitat, a més de formar part del Col-lectiu de Cuina Vallès som membres del Projecte de Parc a taula i de la Marca Cuina Catalana. El Restaurant es troba reconegut a la prestigiosa Guia Michelin amb la distinció Bib Gourmand, que permia les millors taules al millor preu (inferior a 35 € a la carta), des de l’any 2.014. El Restaurant el conformem un equip de professionals altament qualificats que treballem amb esforç i dedicació amb l’objectiu de que la satisfacció del client sigui cada dia més gran. El Restaurant El Cel de les Oques ofereix als seus clients una variada i amplia carta de vins on trobar sugerències diferents i atractives, nacionals i internacionals fruit de l’esforç de la nostra sommelier Imma Puigmitjà. Una proposta sempre adequades a la Carta que varia segons temporada.

Sobre nosaltres

Adreça: Carrer de la Palla 15 08221 Terrassa
Teléfon: 937 33 82 07
Mail: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://elceldelesoques.com

Horari

Dilluns Tancat
Dimarts 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:00
Dimecres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:00
Dijous 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:00
Divendres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:00
Dissabte 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:00
Diumenge Tancat

Serveis del negoci

Per emportar
Menús
Metàlic
Tarjeta de credit
Aire acondicionat
Terrassa
Cèntric
Vistes a la ciutat
Vermouth vallesà a l’estil modernista

Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
(3 entrants que varien segons temporada basats en la cuina vallesana)

Entrant

Niu de temporada: pèsols de llàgrima, ou poché, parmentiere de patata i carxofa

El peix

Corball a la meuniere de cítrics, “jardinet” d’espàrrecs i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)

La carn

Ànec amb peres i melindros a l’estil de “Can Carbonell” (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)

Pre-postres

Bunyols de vent farcits de crema de Sant Josep

Postres

Cardinal de Terrassa amb xocolata negra

Petit Fours

45 Menú complet

Horari del menú:

Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.

Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.

Vermouth vallesà

Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits

Entrant

Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles

El peix

Corball a la meuniere d’anisats, “jardinet” de carbassó i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)

La carn

Melós de vedella, parmentiere, tòfona d’estiu i cebetes glacejades (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)

Pre-postres

Pinya al rom, iogurt al curri i menta fresca

Postres

Cardinal de Terrassa amb xocolata negra

Petit Fours

45 Menú complet

Horari del menú:

El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30

Taules de més de 4 comensals s’haurà d’avisar amb antelació

El cocktail

Gin lemon spritz
* * *
Ostra Gillardeau, liquat de cogombre i poma encurtida
* * *
Tartar de llagostins marinat als cítrics i cremós d’alvocat
* * *
“Curri” de pastanagues, musclos del Delta, cansalada ibèrica i aire de romaní

Entrants

Verat marinat, “ajoblanco”, maduixes al pebre i pols de brocolí
* * *
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles

El Peix

Mero salvatge amb un cremós de carbassó, raviolis de pèsols i creme fraiche de mostassa

La Carn

Terrina de xai ibèric amb el seu fons, milfulles de celeri, cebetes i curri i menta

Postres

Merenga de maduixetes, el seu liquat “passió” i sorbet de cítrics
* * *
“Tocinets” del Cel, maduixes macerades i gelat d’hibisc

Petit Fours

Caixeta del Cel amb una copa de licor el Cercle

65 Menú complet

Horari del menú:

El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30

Aquest Menú representa la màxima expressió gastronòmica del Cel de les Oques, creat per ocasions especials significa tot el que pot donar el nostre equip.

Scroll to Top