El cel de les oques
Alta cuina - Restaurant - Restaurant gourmet
Un ambient distingit i modern on gaudir d’un tracte acurat i una cuina actual. Situat al centre històric de Terrassa, ben comunicat i amb un accés senzill i còmode, oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on, tractant-la amb tot el respecte, trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant. Disposem d’una oferta gastronòmica que va des del nostre Menú migdia, d’entre setmana, al Menú Degustació. El client és la nostra raó de ser, per això concertem tot tipus de Menús especials i més disposem, també, d’una amplia cava on celebrar sopars i dinars per a grups. La nostra cuina es troba plenament identificada amb la realitat del Vallès i intentem introduir els màxims productes de proximitat, a més de formar part del Col-lectiu de Cuina Vallès som membres del Projecte de Parc a taula i de la Marca Cuina Catalana. El Restaurant es troba reconegut a la prestigiosa Guia Michelin amb la distinció Bib Gourmand, que permia les millors taules al millor preu (inferior a 35 € a la carta), des de l’any 2.014. El Restaurant el conformem un equip de professionals altament qualificats que treballem amb esforç i dedicació amb l’objectiu de que la satisfacció del client sigui cada dia més gran. El Restaurant El Cel de les Oques ofereix als seus clients una variada i amplia carta de vins on trobar sugerències diferents i atractives, nacionals i internacionals fruit de l’esforç de la nostra sommelier Imma Puigmitjà. Una proposta sempre adequades a la Carta que varia segons temporada.
Sobre nosaltres
Adreça: Carrer de la Palla 15 08221 TerrassaTeléfon: 937 33 82 07
Mail: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://elceldelesoques.com
Horari
Serveis del negoci
Per emportarMenús
Metàlic
Tarjeta de credit
Aire acondicionat
Terrassa
Cèntric
Vistes a la ciutat
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
(3 entrants que varien segons temporada basats en la cuina vallesana)
Niu de temporada: pèsols de llàgrima, ou poché, parmentiere de patata i carxofa
Corball a la meuniere de cítrics, “jardinet” d’espàrrecs i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Ànec amb peres i melindros a l’estil de “Can Carbonell” (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Bunyols de vent farcits de crema de Sant Josep
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
Horari del menú:
Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.
Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Corball a la meuniere d’anisats, “jardinet” de carbassó i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Melós de vedella, parmentiere, tòfona d’estiu i cebetes glacejades (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Pinya al rom, iogurt al curri i menta fresca
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
Horari del menú:
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Taules de més de 4 comensals s’haurà d’avisar amb antelació
Gin lemon spritz
* * *
Ostra Gillardeau, liquat de cogombre i poma encurtida
* * *
Tartar de llagostins marinat als cítrics i cremós d’alvocat
* * *
“Curri” de pastanagues, musclos del Delta, cansalada ibèrica i aire de romaní
Verat marinat, “ajoblanco”, maduixes al pebre i pols de brocolí
* * *
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Mero salvatge amb un cremós de carbassó, raviolis de pèsols i creme fraiche de mostassa
Terrina de xai ibèric amb el seu fons, milfulles de celeri, cebetes i curri i menta
Merenga de maduixetes, el seu liquat “passió” i sorbet de cítrics
* * *
“Tocinets” del Cel, maduixes macerades i gelat d’hibisc
Caixeta del Cel amb una copa de licor el Cercle
Horari del menú:
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Aquest Menú representa la màxima expressió gastronòmica del Cel de les Oques, creat per ocasions especials significa tot el que pot donar el nostre equip.
Cocktail Vallesà
Aperitius Vallesans
Un entrant
Un peix
Una carn
Pre-postres
Postres i petit fours
Horari del menú:
Dimarts de 13 a 15:30 h.
DImecres a dissabte de 13 a 15:30 h. i de 20:30 h. a 23 h.
El menú es configurarà segons la disponibilitat de producte