MENÚ DEGUSTACIÓ ESPECIAL VALLÈS

Menú degustació

Vermouth vallesà

Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits

Entrant

Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles

El peix

Corball a la meuniere d’anisats, “jardinet” de carbassó i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)

La carn

Melós de vedella, parmentiere, tòfona d’estiu i cebetes glacejades (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)

Pre-postres

Pinya al rom, iogurt al curri i menta fresca

Postres

Cardinal de Terrassa amb xocolata negra

Petit Fours
 

45€ Menú complet
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30


Taules de més de 4 comensals s’haurà d’avisar amb antelació


El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt