MENÚ DEGUSTACIÓ ESPECIAL VALLÈS
Menú degustació
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Corball a la meuniere d’anisats, “jardinet” de carbassó i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Melós de vedella, parmentiere, tòfona d’estiu i cebetes glacejades (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Pinya al rom, iogurt al curri i menta fresca
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
45€ Menú complet
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Taules de més de 4 comensals s’haurà d’avisar amb antelació
El menú es serveix In Situ
Servim aquest menú/tapa els dies
El cel de les oques
Alta cuina, Restaurant, Restaurant gourmet
Carrer de la Palla 15
08221 Terrassa
Teléfon: 937 33 82 07
Mail: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://elceldelesoques.com
[veure més]