MENÚ DE MIGDIA – Menú diari, Menú setmanal
Calamars a l'andalusa
"Cigrons" amb Botifarra Negra i camagroc
Musclo Bouchot al Pebre
Croquetes de Pernil de Gla
Hamburguesa de Senglar i Trompetes de la Mort a la brasa
Entrecot de Vedella Madurada 30 o 40 dies a la brasa (suplement de 4,50 €)
Vedella Gallega estofada amb Bolets
Careta de Porc Confitada a la brasa
Filet de Porc Criado amb Castanyes amb Salsa de Mostassa a l'Antiga
Peus de Porc Guisats amb Bolets de Temporada (Suplement 3,50 €)
Cap i Pota de Vedella amb Trompetes de la Mort i camagroc
Mandonguilles de Peus de Porc i Carrabiners (Suplement 3,50 €)
Caldereta de Xai
arròs
Confit d'Ànec i Trompetes de la Mort
Calamarsons de Costa a la Planxa
Bacallà amb Ceba Caramelitzada i Trompetes de la Mort (Suplement 3,50 €)
20.00€ Menú complet
De dimarts a divendres Migdia, excepte Festius h
Primers a Compartir, Segons i Postres a Triar, Pa de Coca i Beguda per persona (Refresc, Cervesa, Aigua o Copa de Vi).
El menú es serveix In Situ, Per emportar
