Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental

Menú setmanal

del 11/02/22

PRIMERS

Amanida d’api amb poma, nous i salsa de iogurt
* * *
Vol-au-vent d’espinacs a la catalana amb ou poché gratinat i mussolina d’alls
* * *
Coca d’albergínia amb sobrassada vegana, sèsam, mel i ruca
* * *
Hummus d’alfàbrega fresca amb pico de gallo i pa bufat (Supl. 2,50€)
* * *
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell (Supl. 2,75€)

SEGONS

Rodó de pollastre amb trinxat de col brotonera i salsa de formatge blau
* * *
Suquet de peix de llotja oriental amb carbassa i raves
* * *
Arròs de galta de porc amb calçots, bledes i allioli negat
* * *
Roast beef de vedella amb nyàmeres fumades i chimichurri (Supl. 2,65€)
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats i codony (Supl. 3,15€)

POSTRES

Iogurt cruixent amb fruita del temps
* * *
Pastisset de xocolata casolà
* * *
Daus de pinya frescs amb menta
* * *
Coulant de xocolata sense farina amb gelat de vainilla (Supl. 2,00€)

INCLOU

Pa (tenim pa per celíacs)
* * *
Aigua i una copa de vi de la casa
* * *
Cafè o postres

 

15.75€ Menú complet
Migdies de dimarts a divendres
El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies 11/02/22

Desplaça cap amunt