Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental
Menú setmanal
del 11/02/22
Amanida d’api amb poma, nous i salsa de iogurt
* * *
Vol-au-vent d’espinacs a la catalana amb ou poché gratinat i mussolina d’alls
* * *
Coca d’albergínia amb sobrassada vegana, sèsam, mel i ruca
* * *
Hummus d’alfàbrega fresca amb pico de gallo i pa bufat (Supl. 2,50€)
* * *
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell (Supl. 2,75€)
Rodó de pollastre amb trinxat de col brotonera i salsa de formatge blau
* * *
Suquet de peix de llotja oriental amb carbassa i raves
* * *
Arròs de galta de porc amb calçots, bledes i allioli negat
* * *
Roast beef de vedella amb nyàmeres fumades i chimichurri (Supl. 2,65€)
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats i codony (Supl. 3,15€)
Iogurt cruixent amb fruita del temps
* * *
Pastisset de xocolata casolà
* * *
Daus de pinya frescs amb menta
* * *
Coulant de xocolata sense farina amb gelat de vainilla (Supl. 2,00€)
Pa (tenim pa per celíacs)
* * *
Aigua i una copa de vi de la casa
* * *
Cafè o postres
15.75€ Menú complet
Migdies de dimarts a divendres
El menú es serveix In Situ
Servim aquest menú/tapa els dies 11/02/22
Restaurant L’Indret
Restaurant, Tapes gourmet
C/De les Escaletes, 8 Local
08221 Terrassa
Teléfon: 931783238
Mail: restaurantlindret@gmail.com
Web: https://restaurantlindret.com/
[veure més]