VERMUTITZA’T – Concurs Fotogràfic per Instagram amb grans premis organitzat per Egarenca Vermut

BASES DEL CONCURS

“Vermutitza’t” és un concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram organitzat per Egarenca Vermut. La seva finalitat és premiar la millor imatge realitzada a 𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐬𝐚 gaudint del nostre vermut i la ciutat. El contingut ha de ser propi i original o tenir autorització per a publicar-lo en nom d’un tercer. Les fotos duplicades amb diferents usuaris no seran acceptades a concurs.
La temàtica consisteix en una foto la qual estigui feta a Terrassa compartint els teus moments fent un Egarenca Vermut i on es vegi l’ampolla del mateix Vermut Egarenca, (totes les persones que apareixen a la foto cedeixen els seus drets d’imatge) eximint a l’Organització de qualsevol responsabilitat. No es publicaran ni acceptaran arxius amb continguts contraris al dret a l’honor, a la intimitat personal, ni cap altre que sigui contrari a la legalitat vigent.

  1. Ser seguidor d’ @egarencavermut i @tastal.cat
  2. Etiquetar la fotografia amb #egarencavermut
  3. No hi ha límit de fotografies a publicar en el teu feed d’Instagram.
  4. Realitzades tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.
  5. Ser l’autor de la imatge. Es demanarà als guanyadors les fotografies originals.
  6. Temps límit per participar serà de 16 dies (21 de Gener al 6 de Febrer).
  7. No es poden presentar fotografies on apareixin menors d’edat.
  8. Les fotos presentades al concurs passaran a ser propietat de l’organització pel que es cedeixen els drets de publicació i qualsevol altre dret d’explotació que pogués donar lloc i es farà referència, al nom i cognoms de l’autor si s’estima necessari o sigui possible.
  9. El jurat el formen 6 persones que tindran fins a 10 punts per a puntuar una foto, amb la qual cosa el guanyador serà la suma de sis puntuacions del jurat, més un extra d’uns 10 punts que tindran les tres primeres fotos amb més likes d’Instagram.
  10. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Primer Premi
Àpat a compartir-ho amb qui desitgis a un dels restaurants que treballin amb els nostres productes i que escollirà el guanyador. “Ticket de 100€ “

Segon Premi
Vermut a compartir amb qui vulguis amb aperitius a un dels bars o restaurants que tinguin el nostres productes. “Ticket de 50 €”

Tercer Premi
Pack vermuteri (1 ampolla de vermut Egarenca, 1 llauna d’ Escopinyes al natural 𝔼𝔾𝔸ℝ𝔸 Conservera Premium 20/30, 1 llauna de Musclos en escabetx EGARA Conservera Premium 8/14, 1 Bossa de Salier Xips Premium, 1 ampolla de Salsa aperitiu 𝔼𝔾𝔸ℝ𝔸 Salseta) “P.V.P 37,50”

Quart Premi
Les 3 fotografies que rebin més “m’agrada” a la Xarxa Social “Instagram” seran les guanyadores d’1 ampolla de vermut Egarenca per cada fotografía.

Egarenca Vermut es reserva el dret de validar el premi mitjançant disponibilitat.

Desplaça cap amunt