HORA EXACTA

Comerç històric

LA NOSTRA HISTÒRIA:
Hora Exacta va néixer el 1909 a partir d’una idea de Josep Jornet Torrebruna, inventor del rellotge elèctric Lectriman, patentat al 1920.

El va seguir en el negoci el seu fill Joan Jornet Tous, que va aportar les seves dots empresarials impulsant la comercialització i venda de productes de grans marques del sector i creant les bases per a l’arribada de la tercera generació, Montserrat Jornet Carrasquer i Eduard Compte Valls.

En l’actualitat, amb la quarta generació a el front de l’equip d’Hora Exacta, està Xavi Compte Jornet.

En Hora Exacta la rellotgeria sempre ha estat la nostra gran passió, i no només en la seva vessant tècnica pel que fa a reparació i manteniment. També assessorem als nostres clients sempre buscant satisfer els seus gustos i necessitats amb productes de la més alta qualitat i com a bons apassionats ens complau oferir-los un ampli ventall de grans marques rellotgeres com Tag Heuer, Montblanc, Oris, Hamilton, Glycine, Seiko, Victorinox, Luminox, Tissot , Casio …

Però no només ens apassiona el món del rellotge, també ens enamora el món de les joies realitzades en materials nobles com l’or i la plata, combinant a la perfecció amb gemmes i pedres precioses. En el nostre establiment podreu trobar peces de joieria realitzada per algunes de les marques més prestigioses, així com joies realitzades i dissenyades especialment per a vosaltres en el nostre taller propi de joieria. No ho dubtis, podrem realitzar aquesta joia única que desitja.

El nostre dia a dia
Es resumeix en dues paraules: IL·LUSIÓ i PERFECCIÓ.

IL·LUSIÓ: Per seguir endavant i donar el millor de tots nosaltres als nostres clients i amics.
PERFECCIÓ: Aquesta és la finalitat que s’ha proposat aconseguir i mantenir tot l’equip de HORA EXACTA.

Som conscients que això només ho aconseguirem oferint el millor servei de Venda i Post venda, i transmetent seriositat i confiança.

HORARI

Dilluns: 17:00 a 20:30
Dimarts: 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30
Dimecres: 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30
Dijous: 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30
Divendres: 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30
Dissabte: Tancat
Diumenge: Tancat

Desplaça cap amunt