La Fonda Ristol

Catering - Restaurant

Restauradors des de 1905, oferim una Cuina Catalana amb tocs moderns, en un ampli menjador amb grans vistes al exterior.

Sobre nosaltres

Adreça: C/ Antoni Soler Hospital, 1 08232 Viladecavalls
Teléfon: 937882998
Mail: restaurant@ristol.com
Web: http://www.ristol.com
Aforament: 80
Preu mig: 30€

Horari

Dilluns 13:00 – 16:00
Dimarts Tancat
Dimecres 13:00 – 16:00
Dijous 13:00 – 16:00
Divendres 8:30 – 16:00 i 21:00 – 23:00
Dissabte 8:30 – 16:00 i 21:00 – 23:00
Diumenge 8:30 – 16:00

Serveis del negoci

Servei a domicili
Per emportar
Menús
Metàlic
Tarjeta de credit
Ticket restaurant
Xec gourmet
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Accés per a minusvàlids
Casaments, comunions i batejos
Cèntric
Vistes a la muntanya
Parking
Apte per a mascotes
Vegans
Vegetarians
Carta de Nadal
PER OBRIR BOCA

Olives
Aetelles fregides
Amanida de tomàquet amb ceba "cap de puny"

OUS (a escollir)

Ous ferrats
Truita clàssica
Truita paisana
Truita de bacallà i alls tendres

GUISATS A LA BRASSA (1/2 ració a escollir)

Cansalada viada
Botifarra
Xistorra
Peus de porc
Cap i pota amb cigron
Mongeta del ganxet amb esqueixat de tripa de bacallà i alls tendres

BEGUDA A ESCOLLIR

Copa de vi
Cervesa
Refresc

SERVEI DE PA

16.50 Menú complet

Horari del menú:

De divendres a diumenge, de 8:30 a 11:30
Festius tambe!!!

ENTRANTS

Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat (Supl. 2.50€)
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats (Supl. 2€)
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge

PRINCIPALS

Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra (Supl. 3€)
* * *
Arròs del dia
· Dilluns: Arròs caldós de bacallà amb coliflor i espinacs
· Dimecres: Fideuà amb all i oli
· Dijous: Arròs Parellada
· Divendres: Arròs de verdures de l’hort d’en Martí

LES POSTRES

Pinya al natural amb llima i menta
* * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner

PA I BEGUDA

21.50 Menú complet

Horari del menú:

Migdia dilluns, dimecres, dijous i divendres
De 13h. a 16h.

ENTRANTS

Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
* * *
Coulant de patata amb bolets a la crema i pernil ibèric (Supl. 2€)
* * *
Canelons rostits amb foie i ceps (Supl. 2€)

PRINCIPALS

Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada
* * *
Rap de llotja a la romana (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra
* * *
Espatlla de cabrit rostida al forn amb ceba i patates guisades (Supl. 4€)
* * *
Arròs del dia (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs de verdures de l’hort d’en Martí (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs caldós de llamàntol (Mín. 2 personas) (Supl. 4€ p/p)

LES POSTRES

Pinya al natural amb llima i menta
* * ** * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
* * *
Recuit de drap amb melmelada de taronja amarga
* * *
Milfulls cruixent amb nata i maduixes
* * *
Dolça tradició

PA I BEGUDA

32 Menú complet

Horari del menú:

Migdies de cap de setmana
De 13h. a 16h.

Aperitiu

Crema de bolets amb ou escaldat

Primer Plat

Coca d’escalivada amb saltejat de bolets

Segon plat

Melós de vedella amb bolets, cebetes i patates

Postres

Pastis de xocolata amb fruits vermells

Beguda

Vi Ànec Muc ECO -DO Penedes-
Aigua Mineral

35 Menú complet

Horari del menú:

Dilluns Dinar, Dimecres Dinar, Dijous Dinar, Divendres Dinar, Divendres Sopar, Dissabte Dinar, Dissabte Sopar, Diumenge Dinar

El menú es servirà per taules senceres

És necessari reservar
No s'han trobat productes
No s'han trobat productes
No s'han trobat productes
No s'han trobat productes
No s'han trobat productes
No s'han trobat productes
Sense gluten
Podem adaptar el gluten
Vegà
No s'han trobat seccions de vins
Desplaça cap amunt