La Fonda Ristol
Catering - Restaurant
Restauradors des de 1905, oferim una Cuina Catalana amb tocs moderns, en un ampli menjador amb grans vistes al exterior.
Sobre nosaltres
Adreça: C/ Antoni Soler Hospital, 1 08232 ViladecavallsTeléfon: 937882998
Mail: restaurant@ristol.com
Web: http://www.ristol.com
Aforament: 80
Preu mig: 30€
Horari
Serveis del negoci
Servei a domiciliPer emportar
Menús
Metàlic
Tarjeta de credit
Ticket restaurant
Xec gourmet
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Accés per a minusvàlids
Casaments, comunions i batejos
Cèntric
Vistes a la muntanya
Parking
Apte per a mascotes
Vegans
Vegetarians
Carta de Nadal
Olives
Aetelles fregides
Amanida de tomàquet amb ceba "cap de puny"
Ous ferrats
Truita clàssica
Truita paisana
Truita de bacallà i alls tendres
Cansalada viada
Botifarra
Xistorra
Peus de porc
Cap i pota amb cigron
Mongeta del ganxet amb esqueixat de tripa de bacallà i alls tendres
Copa de vi
Cervesa
Refresc
Horari del menú:
De divendres a diumenge, de 8:30 a 11:30
Festius tambe!!!
Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat (Supl. 2.50€)
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats (Supl. 2€)
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra (Supl. 3€)
* * *
Arròs del dia
· Dilluns: Arròs caldós de bacallà amb coliflor i espinacs
· Dimecres: Fideuà amb all i oli
· Dijous: Arròs Parellada
· Divendres: Arròs de verdures de l’hort d’en Martí
Pinya al natural amb llima i menta
* * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
Horari del menú:
Migdia dilluns, dimecres, dijous i divendres
De 13h. a 16h.
Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
* * *
Coulant de patata amb bolets a la crema i pernil ibèric (Supl. 2€)
* * *
Canelons rostits amb foie i ceps (Supl. 2€)
Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada
* * *
Rap de llotja a la romana (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra
* * *
Espatlla de cabrit rostida al forn amb ceba i patates guisades (Supl. 4€)
* * *
Arròs del dia (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs de verdures de l’hort d’en Martí (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs caldós de llamàntol (Mín. 2 personas) (Supl. 4€ p/p)
Pinya al natural amb llima i menta
* * ** * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
* * *
Recuit de drap amb melmelada de taronja amarga
* * *
Milfulls cruixent amb nata i maduixes
* * *
Dolça tradició
Horari del menú:
Migdies de cap de setmana
De 13h. a 16h.
Crema de bolets amb ou escaldat
Coca d’escalivada amb saltejat de bolets
Melós de vedella amb bolets, cebetes i patates
Pastis de xocolata amb fruits vermells
Vi Ànec Muc ECO -DO Penedes-
Aigua Mineral
Horari del menú:
Dilluns Dinar, Dimecres Dinar, Dijous Dinar, Divendres Dinar, Divendres Sopar, Dissabte Dinar, Dissabte Sopar, Diumenge Dinar
El menú es servirà per taules senceres
És necessari reservarPodem adaptar el gluten
Vegà