Milch and Zucker
Cafeteria
“Mit Milch und Zucker?” (“Amb llet i sucre?” és la típica pregunta en les cafeteries tradicionals d’Alemanya a l’hora de prendre un café o un te.
Nosaltres us volem fer conèixer la cultura cafetera i pastissera alemanya amb una petita selecció canviant de pastisseria artesanal i altres productes típics alemnays.
Proveu els nostres “Kuchen” i “Kelse”, un deliciós “Schorle” refrescante, o un “Latte Machiato”, la “Kaffespezialität” preferida dels alemanys.
Moltes de les nostres begudes són laborioses i les preparem al moment amb el temps i cura necessària. Per això demanem, sobretot en hora punta, una mica de paciencia…
Dankeschön!
Hallo = Hola
Entschuldigung = Disculpa
Bitte = Si us plau
Danke = Gràcies
Tschüss = Adéu
Wo ist die Toilette = On està el lavabo
Hinten rechts = Al fons a la dreta
Horari
Serveis del negoci
MetàlicTarjeta de credit
Terrassa
Cèntric
Rossa o fosca 50cl
Només a l’hivern
Pregunta’ns pels pastissos del dia
Carrot, Guiness...
Calent del forn amb mantega (5 minuts)
(formatge/pernil)
Vainilla / Vainilla i café / Vainilla-taronja / Xocolata / Xocolata-vainilla/ Xocolata-menta fresca/Menta fresca-Llimona / Llimona/ Plàtan/ Capuccino/ Fruites del bosc
Podem adaptar el gluten
Vegà