Food & Bike Restaurant

Bar de tapes - Botifarreria - Braseria - Restaurant

Un restaurant a Terrassa,

A principis dels 90, un jove emprenedor va veure en la gastronomia la seva gran vocació. En Jordi Creus ha estat una de les figures més rellevants dins la restauració terrassenca, ha creat i participat en grans projectes culinaris, ha aixecat restaurants, ha après amb els millors del sector… Una de les seves fites estrella va ser la mítica empresa Coco Càtering, d’on també va adoptar el seu sobrenom.

Un éxit a Terrassa i voltants que va suposar la professionalització del càtering a la ciutat. Juntament amb el seu germà Ramón, van lluitar per fer-se un bon lloc dins els grans en un sector on la competència és gegant. Arribant a tenir quasibé 100 treballadors a plantilla i diferentes cuines des d’on es distribuïa el menjar i es cuinava amb molta cura.

Després de tota una vida dedicada a la gastronomia, en Coco, comença el projecte més top de la seva carrera, un nou Restaurant a Terrassa: Food&Bike. Un concepte innovador a la ciutat on s’aconsegueix la perfecta simbiosi entre els menjars més exquisits i suculents amb una estètica esportiva desmarcada dels restaurants clàssics.

Obrim les nostres portes perquè gaudeixis de bons esmorzars, dinars i sopars. Tenim preparada una selecció de les millors carns, els peixos més frescos, els arrossos més bons, els plats més interessants, els postres més dolços… per acompanyar-ho amb bon vi i cava de la millor selecció.

L’equip de Food&Bike està format per professionals molt propers i atents, disposats a fer el millor acompanyament dins aquesta experiéncia.

Gaudeix d’un nou Restaurant a Terrassa. Food and Bike ofereix infinites possibilitats; vine a fer una cervesa amb els amics, a dinar amb la família, a beure bon vi, a menjar la millor carn i el peix més fresc, a fer el vermut, a esmorzar, a reunir-te, a prendre un tallat, a fer el break de la feina.

Som un restaurant a terrassa diferent, aquest es el concepte. Ens volem desmarcar de la clàssica experiència gastronòmica. Fem cuina senzilla, bona i deliciosa.

A què esperes per venir?

Sobre nosaltres

Adreça: Carrer del Migjorn, 44 08226 Terrassa
Teléfon: 936 27 18 17
Mail: restaurant@food-bike.es
Web: https://www.food-bike.es

Horari

Dilluns Tancat
Dimarts 8:30 – 17:00
Dimecres 8:30 – 17:00
Dijous 8:30 – 17:00 i 20:00 – 1:00
Divendres 8:30 – 17:00 i 20:00 – 1:00
Dissabte 8:30 – 17:00 i 20:00 – 1:00
Diumenge 10:00 – 17:00

Serveis del negoci

Menús
Tarjeta de credit
Ticket restaurant
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Accés per a minusvàlids
Casaments, comunions i batejos
Vistes a la muntanya
Musica en directe
Parking
Desplaça cap amunt