El vapor gastronòmic
Braseria - Restaurant gourmet - Tapes gourmet
Restaurant seleccionat a la Guia Michelin 2.017, 2.018, 2.019, 2020, 2021 com a Bib Gourmand
El Vapor Gastronòmic neix de la ilusió de l’equip del Restaurant El Cel de les Oques. De la mà de l’Imma Puigmitjà Vilanova, sommelier i propietaria, i el Keco Martínez-Anglés Flores, Chef i propietari, apareix un nou espai d’arrel vallesana i terrassenca.
Un Restaurant-braseria, el vapor que vol recordar la tradició tèxtil dels antics vapors industrials, moment històric i transformador de la ciutat.
El carbó i la brasa són l’eix d’aquest projecte gastronòmic, un espai de gastronomia i llibertat creativa on gaudir i compartir amb tots vosaltres d’un ambient informal.
La temporada, els productes frescos i les elaboracions al moment són la clau per trobar els gustos i creacions genuines.
La proximitat i els productes de qualitat són fonamentals per tal de donar sentit a aquest projecte i sempre tindrem l’excel.lència com a objectiu.
Arrels vallesanes, carbó, tèxtil, productes de proximitat, temporada i frescor en un ambient informal…
Esperem que us agradi!!
Imma Puigmitjà Vilanova i Keco Martínez-Anglés Flores
Somelier i propietària i Cuiner i propietari
Sobre nosaltres
Adreça: Carrer de la Palla 15 08221 TerrassaTeléfon: 659566136
Mail: info@vaporgastronomic.com
Web: https://vaporgastronomic.com/
Horari
Serveis del negoci
MetàlicTarjeta de credit
Cèntric
Horari del menú:
Dimarts de 13 a 15:30 h.
DImecres a dissabte de 13 a 15:30 h. i de 20:30 h. a 23 h.
El menú es configurarà segons la disponibilitat de producte.