El Doll Bretó
Creperia - Restaurant
Creperia bretona situada al Carrer del Camí Fondo, 12, de Terrassa, El Doll Bretó va substituir el 2010 una antiga i coneguda botiga de ceràmica que hi havia hagut en aquest mateix lloc —d’on hi vàrem treure el nom—. Al Doll hi podeu trobar desenes de galettes de diversos gustos elaborades de forma artesanal (salades, de farina de fajol,…), així com creps (dolces, flamejades o no,…). Tot plegat, es pot amenitzar amb sidra o cervesa d’importació, entre altres begudes típiques de la Bretanya.
GALETTES I CRÊPES
La proposta culinària es basa en la crêpe negra o galette, feta amb farina de fajol o sarraïna, una recepta originaria de la Bretanya francesa poc estesa a Catalunya. Els condiments són d’allò més variats, des dels més clàssics com emmental, pernil dolç i julivert o més innovadors com crema de porros, salmó fumat i anet. convé maridar l’àpat amb sidra que importen de la Bretanya.
MENÚ MIGDIA ENTRE SETMANA
FÓRMULA RÀPIDA: SEGON I BEGUDA: 8,50 €
FÓRMULA TRADICIONAL: ENTRANT, SEGON, POSTRES I BEGUDA: 11 €
Cafè no inclòs. IVA inclòs.
MENÚ MIGDIA DISSABTE I FESTIUS
MENÚ. ENTRANT, GALETTE, POSTRES I BEGUDA: 15,50 €
Cafè no inclòs. IVA inclòs.
Sobre nosaltres
Adreça: C/Camí Fondo, 12 08221 TerrassaTeléfon: 937001050
Mail: creperiaeldoll@gmail.com
Aforament: 46
Horari
Serveis del negoci
Ticket restaurantWifi
Terrassa
Cèntric
Vichyssoise de carabassó amb cruixent de pernil serrà i croutons
Amanida amb barreja d'enciams, tomàquet cherry, tonyina, cogombre, ceba morada, pa
tanaga i salsa balsàmica.
Amanida amb barreja d'enciams, alvocat, ceba morada, blat de moro, formatge feta, sè-
sam i salsa balsàmica.
Escalivada de pebrot, albergínia í ceba amb formatge de cabra planxat acompanyada d
pa torrat.
Lingot de patata amb sobrassada i formatges amb ceba cruixent.
Supercompleta: ou, emmental, pernil dolç, xampinyons i cibulet.
Quatre formatges: emmental, brie , formatge blau, mimolette, i orenga.
St. Michel: ceba car amel-litzada, pollastre, albergínia, cibulet i reducció de vinagre de
Mòdena a la maduíxa.
Catalana: ceba confitada, espinacs, pases i encenalls de pernil serrà.
Canard: ceba caramel-litzada, brie, confit d'ânec i salsa de maduixes fresques. (+3€ supl.)
Cheesecake amb melmelada de maduixes.
Crêpe de Nutella.
Crêpe de xocolata negra i/ò blanca
Crêpe de xocolata negre amb taronja.
Crêpe de salidou amb nata i ametlles torrades.
flam casolà d'ou amb nata.
flam casolà de mató amb mel i nous.
Gelat a escollir: xocolata, coco, vainilla, sorbet de llimona, sorbet de mandarina i menta amb
xocolata.
Horari del menú:
13:00-15:30
IVA inclòs, preu per comensal, menú infantil
És necessari reservar