Cal Trapella, Cuina de Mercat

Restaurant

Cal Trapella, Cuina de Mercat es un restaurante que recuerda a una masia catalana con su patio interior La carta presenta una cocina de mercado, producto de proximidad, al estilo catalán y usando siempre la materia prima de los mercados de Gràcia y tiendas de km 0 de los alrededores. Está ubicado en el barrio de Gràcia, a 50 metros de la Plaça de la Vila Vive la experiencia Trapella, os esperamos

Sobre nosaltres

Adreça: C/ francisco giner 22 08012 Barcelona
Teléfon: 662628058
Mail: Reservas@caltrapella.com
Web: Http://caltrapella.com
Aforament: 36
Preu mig: 22€

Horari

Dilluns Tancat
Dimarts 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dimecres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dijous 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Divendres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dissabte 13:30 – 16:30 i 20:00 – 23:30
Diumenge 13:30 – 16:30 i 20:00 – 23:30

Serveis del negoci

Servei a domicili
Per emportar
Menús
Ofertes
Metàlic
Tarjeta de credit
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Saló privat
Cèntric
Vegans
Carta de Nadal
No s'han trobat menús
PÀ DE COCA AMB TOMÀQUETS DE PENJAR
2.10 €

Una ració

DEGUSTACIÓ DE 5 CROQUETES
8.90 €

Pollastre rostit, Ceps, Bacallà, Espinacs amb formatge de cabra, pebrot escalivat amb formatge de cabra, butifarra negra amb poma

DEGUSTACIÓ D’UNA CROQUETA
2.10 €

Pollastre rostit, Ceps, Bacallà, Espinacs amb formatge de cabra, pebrot escalivat amb formatge de cabra, butifarra negra amb poma

PATATES TRAPELLES
6.00 €

Les nostres patates braves

MONTADITOS SALMÓ FUMAT
10.25 €

Amb formatge fresc, mel trufada amb llavors d'amapola (2u)

MONTADITOS FORMATGE DE CABRA
7.75 €

Amb confitura de tomàquet Raff i ceba torrada (2u)

MUSCLOS TRAPELLES
9.70 €

Al vapor amb salsa de mojo vermell

DAUS DE SALMÓ AMB CREMA D’ALVOCAT
14.10 €
OU A BAIXA TEMPERATURA AMB GERMINATS DE CEBA, SOBRE LLIT DE PATATES A LA FARIGOLA AMB UNA CREMA FINA DE CARBASSÓ (+OPCIÓ BOLA GELAT DE PARMESANO)
12.65 €
AMANIDA D’ALVOCATS I MANGO AMB VINAGRETA DE CÍTRICS

10.90

GASPATXO CASOLÀ (ESTIU)
8.75 €

amb crudités, ou, encenalls de pernil ibèric i crostonets

TARTÀR DE TOMÀQUET PICANT, CEBA I ALVOCAT (ESTIU)
10.40 €
CALAMAR ALL-I-OLI NEGRE
12.90 €

Sobre llit d’all-i-oli negre i cruixent de patata agria i pastanaga

HAMBURGUESA DE L’ÀLEX
14.10 €

Fusionat de carn de butifarra de porc i estofat de mitjana de vedella en reducció Pedro Ximénez, amb arròs pilaf de bolets i ceba caramelitzada

FILET DE VEDELLA DE GIRONA
20.90 €

Filet de 170g amb aroma de farigola, puntes d’espàrrecs verds i puré parmentier trufat

BACALLÀ A LA LLAUNA (HIVERN)
17.15 €

Sobre llit de mongetes i estirabecs

TONYINA FRESCA A LA PLANXA
15.95 €

Amb verduretes saltejades en soja i germinats de ceba

HAMBURGUESA DE LLENTIES I CHÍA AMB SALSA ROMESCO
13.85 €

Amb arròs pilaf de bolets i ceba caramelitzada

MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA AMB CRUMBLE DE FRUITS SECS I GALETA
5.65 €
PASTÍS DE DOLÇ DE LLET
6.35 €
TARONJA AMB MEL I CANYELLA
5.20 €
COULANT DE XOCOLATA SENSE GLUTEN (+OPCIÓ BOLA GELAT DE VAINILLA)
5.60 €
GELAT TRAPELLA (CAFÉ, VAINILLA, BAILEYS)
6.20 €
Sense gluten
Podem adaptar el gluten
Vegà
Desplaça cap amunt