Cal Trapella, Cuina de Mercat

Cal Trapella, Cuina de Mercat es un restaurante que recuerda a una masia catalana con su patio interior La carta presenta una cocina de mercado, producto de proximidad, al estilo catalán y usando siempre la materia prima de los mercados de Gràcia y tiendas de km 0 de los alrededores. Está ubicado en el barrio de Gràcia, a 50 metros de la Plaça de la Vila Vive la experiencia Trapella, os esperamos

Sobre nosaltres

Adreça: C/ francisco giner 22 08012 Barcelona
Teléfon: 662628058
Mail: Reservas@caltrapella.com
Web: Http://caltrapella.com
Aforament: 36
Preu mig: 22€

Horari

Dilluns Tancat
Dimarts 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dimecres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dijous 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Divendres 13:00 – 15:30 i 20:00 – 23:30
Dissabte 13:30 – 16:30 i 20:00 – 23:30
Diumenge 13:30 – 16:30 i 20:00 – 23:30

Serveis del negoci

Servei a domicili
Per emportar
Menús
Ofertes
Metàlic
Tarjeta de credit
Wifi
Aire acondicionat
Terrassa
Saló privat
Cèntric
Vegans
Carta de Nadal

Aperitius a compartir

Pa de Coca, Tomàquets de Branca
Croquetes de Bacallà
Croquetes de Ceps
Patates Trapellas "Braves" en la seva salsa All-i-oli de Alvocat
Amanida Suprema de Formatge de Cabra, Fruits Secs, Sèsam, Encenalls de Pernil Ibèric i Mel de Romero
Musclos a la Marinera o amb Salsa de Mojo Rojo

De la Terra o de la Mar (a escollir)

Filets de Vedella a Reducció Pedro Ximénez, moixernons, Xampinyons i Cebetes glacejades
o
Bacallà sobre Llit de Sanfaina amb Muselina d'Alls

Moment Dolç (a escollir)

Mousse de Xocolata Blanca amb base de Crumble de galeta i fruits secs
Coulant sense gluten de xocolata
Gelat Trapella
Cafè

Vi negre, vi blanc i Aigua durant el sopar

(Ampolles per cada 3 persones)
Y.Penedès (D.O Penedès, Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Moscato)
Castell de Monjardín (D.O Navarra, Ull de llebre, Sauvignon)
Ampolles d'Aigua Mineral

36.00 Menú complet

Mínim 2 comensals - preu per comensal

És necessari reservar
Per Compartir

(Plats per cada 3 persones)
Assortiment de Olives
Pa de Coca, Tomàquets de Branca
Amanida de Fruits Secs, Formatge de Cabra i mel de Romaní
Musclos Trapellas a l'Vapor amb Salsa de Mojo Rojo
Patates Trapellas (Braves) en els seus Salses Allioli de Alvocat i Brava
Croquetes de Pollastre Rostit
Mandonguilles amb Salsa d'Ametlles i Boles de Patata Cebollí
Calamar sobre llit de allioli negre i cruixent de patata agra i pastanaga

Moment Dolç (a seleccionar)

Gelat Trapella
Coulant sense Gluten de xocolata
Mousse de xocolata blanca amb Crumble de fruits secs i galeta
Cafè

Vi negre, vi blanc i Aigua durant el sopar

(Ampolles per cada 3 persones)
Y.Penedès (D.O Penedès, Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Moscato)
Castell de Monjardín (D.O Navarra, Ull de llebre, Sauvignon)
Ampolles d'Aigua Mineral
* Si es vol pujar la categoria de vins + 4.00 € / persona

24.85 Menú complet

Mínim 3 comensals - Preu per comensal

És necessari reservar
PÀ DE COCA AMB TOMÀQUETS DE PENJAR
2.10 €

Una ració

DEGUSTACIÓ DE 5 CROQUETES
8.90 €

Pollastre rostit, Ceps, Bacallà, Espinacs amb formatge de cabra, pebrot escalivat amb formatge de cabra, butifarra negra amb poma

DEGUSTACIÓ D’UNA CROQUETA
2.10 €

Pollastre rostit, Ceps, Bacallà, Espinacs amb formatge de cabra, pebrot escalivat amb formatge de cabra, butifarra negra amb poma

PATATES TRAPELLES
6.00 €

Les nostres patates braves

MONTADITOS SALMÓ FUMAT
10.25 €

Amb formatge fresc, mel trufada amb llavors d'amapola (2u)

MONTADITOS FORMATGE DE CABRA
7.75 €

Amb confitura de tomàquet Raff i ceba torrada (2u)

MUSCLOS TRAPELLES
9.70 €

Al vapor amb salsa de mojo vermell

DAUS DE SALMÓ AMB CREMA D’ALVOCAT
14.10 €
OU A BAIXA TEMPERATURA AMB GERMINATS DE CEBA, SOBRE LLIT DE PATATES A LA FARIGOLA AMB UNA CREMA FINA DE CARBASSÓ (+OPCIÓ BOLA GELAT DE PARMESANO)
12.65 €
AMANIDA D’ALVOCATS I MANGO AMB VINAGRETA DE CÍTRICS

10.90

AMANIDA DE FRUITS SECS
10.20 €

Amb sèsam, encenalls de pernil, formatge de cabra i mel romeric

GASPATXO CASOLÀ (ESTIU)
8.75 €

amb crudités, ou, encenalls de pernil ibèric i crostonets

TARTÀR DE TOMÀQUET PICANT, CEBA I ALVOCAT (ESTIU)
10.40 €
MANDONGUILLES
11.90 €

Amb salsa d’ametlles, boletes de patata i cibulet - SUGGERIMENT DEL XEF

CALAMAR ALL-I-OLI NEGRE
12.90 €

Sobre llit d’all-i-oli negre i cruixent de patata agria i pastanaga

HAMBURGUESA DE L’ÀLEX
14.10 €

Fusionat de carn de butifarra de porc i estofat de mitjana de vedella en reducció Pedro Ximénez, amb arròs pilaf de bolets i ceba caramelitzada

FILET DE VEDELLA DE GIRONA
20.90 €

Filet de 170g amb aroma de farigola, puntes d’espàrrecs verds i puré parmentier trufat

BACALLÀ A LA LLAUNA (HIVERN)
17.15 €

Sobre llit de mongetes i estirabecs

TONYINA FRESCA A LA PLANXA
15.95 €

Amb verduretes saltejades en soja i germinats de ceba

HAMBURGUESA DE LLENTIES I CHÍA AMB SALSA ROMESCO
13.85 €

Amb arròs pilaf de bolets i ceba caramelitzada

MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA AMB CRUMBLE DE FRUITS SECS I GALETA
5.65 €
PASTÍS DE DOLÇ DE LLET
6.35 €
TARONJA AMB MEL I CANYELLA
5.20 €
COULANT DE XOCOLATA SENSE GLUTEN (+OPCIÓ BOLA GELAT DE VAINILLA)
5.60 €
GELAT TRAPELLA (CAFÉ, VAINILLA, BAILEYS)
6.20 €
PASTÍS DE PASTANAGA
6.80 €
Sense gluten
Podem adaptar el gluten
Vegà
Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies