BENTO JAPANESE CREATION
Producte gourmet - Restaurant
Restaurant de menjar japonès i sushi al més pur estil tradicional amb tocs de fusió Mediterrània al centre de Terrassa.
Servei de comandes a domicili i recollida local.
Sobre nosaltres
Adreça: C/La Rasa, 23 08221 TerrassaTeléfon: 937895373
Mail: hello@bentosushi.es
Web: https://www.bentosushi.es/
Aforament: 24
Horari
Serveis del negoci
Servei a domiciliPer emportar
Menús
Wifi
Aire acondicionat
Accés per a minusvàlids
Cèntric
Vegans
La cuina japonesa és molt equilibrada. Amb entrants per començar , l'àpat lleugers i saludables. Qualsevol opció és bona!
Amanida japonesa d'algues amb cogombre macerat i tocs de vinagreta de soja.
Beines de soja al vapor i toc de planxa amb picant.
Sopa japonesa de miso acompanyada d'alga wakame i tofu.
Sopa japonesa de miso acompanyada d'alga wakame i tofu sense handashi.
Brou japonès amb noodles, verdures, ou dur i shitake.
Brou japonès amb noodles, verdures i shitake.
Verdures de l'hort tempuritzades acompanyades de salsa Nimben.
Gambes tempuritzades amb tempura i panko acompanyades de salsa Nimben.
Bunyols japonesos de pop amb salsa tonkatsu.
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam.
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam.
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam.
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam.
Tires de pollastre arrebossades amb panko i salsa tonkatsu.
Tall de salmó i tonyina acompanyats d'alga wakame.
Fideus saba amb verdures i salsa del xef.
Fideus saba amb verdures i salsa del xef.
Fideus saba amb verdures i salsa del xef.
Fideus saba amb verdures i salsa del xef.
Els makis son rottlos d'arròs sushi embolicats amb alga nori. Segons la cultura nipona un bon maki ha de tenir la mida justa per entrar be per la boca per poder-se menjar d'una sola mossegada. Per aconseguir-ho, el sushiman enrotlla l'alga nori i la talla en 9 porcions, o makis, cadascun dels quals fa aproximadament un centímetre.
Amb salmó.
Amb tonyina.
Amb llagostí i confitura de mango.
Amb alvocat
Amb cranc i maionesa picant
Amb shitake i salsa teriyaki.
Nigiri és la varietat del sushi més consumida a Japó. L'arròs es moldeja i premsa amb les mans fins donar-li una forma cilíndrica, i es cobreix amb una porció de peix. Només es mulla en salsa de soja per la part del peix, i es menja d'una sola mossegada amb l'arròs mirant cap el paladar, de manera que el peix toqui la llengua.
Amb salmó.
Amb tonyina
Amb llagostí.
Amb tonyina flamejada amb sucre de canya, foie micuit i salsa Pedro Ximénez.
De salmó flamejat amb salsa teriyaki i sèsam.
Amb alvocat.
Amb anguila setinada amb salsa teriyaki.
Amb formatge brie i confitura de tomàquet.
També anomenats Californian Rolls. És un estil de maki creat als Estats Units. Es caracteritza perquè enlloc de trobar l'alga nori a l'exterior, la trobem a l'interior, i és l'arròs el que enbocalla tots els ingredients. És el maki ideal per als qui no acaba d'agradar el gust o la textura de l'alga nori, que estaria més camuflada a l'interior.
Amb salmó, alvocat i formatge crema.
Amb tonyina, alvocat i formatge crema
Amb crac, alvocat i maionesa picant
Amb salmó, formatge crema i tempuritzat
Amb pollastre tonkatsu, canonges, pebrot vermell i maionesa picant
Amb salmó, ceba caramel·litzada i cebra cruixent
Amb espàrrec, tomàquet sec, carbassa rostida, alfàbrega i maionesa vegana
De carbassó i albergínia tempuritzades, moniato rostit, soja dolça i sichimi.
Amv alvocat, plàtan fregit, melmelada de taronja, recobert de mango caramel·litzat
Amb espàrrec, tomàquet sec, alfàbrega, soja dolça i pols de "quicos"
Amb carbassa rostida, shitake, ceba caramel·litzada i llavrors de rosella.
Amb tonyina, maionesa picant i Tobiko
Amb salmó, mango, formatge crema i tobiko; tempuritzat amb tempura i panko.
Una selecció de propostes amb més elaboració,
Amb gamba cruixent, alvocat, maionesa de llima recobert de salmó, tonyina i tobiko.
Amb llagostí i alvocat. Recobert de salmó flamejat i tobiko.
Amb galta de porc rostida confitada, tomàquet sec, alfàbrega, ceba caramel·litzada i moniato, recobert de beixamel trufada.
Mousse de Yuzu amb base de crumble, amb interior de mousse de xocolata.
Panacota de mango amb interior de mousse de coco
Base de brownie amb interior de mousse de xocolata del 70% amb crema de cafè.
Espuma de iogurt amb coulis de fruits vermells.
Tiramisú de Mascarpone amb mango
Gyozas de poma calentes acompanyades de gelat de vainilla.
Degustació de gelats de yuzu, sèsam negre i te verd.
Mochigome (gelatina d'arròs) farcit de mousse de cheescake, coco, te verd o xocolata.
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Pastís japonès de pa de pessic farcit de crema de xocolata.
3 trufes de xocolata i 3 trufes de tè verd.
Sake en japonès significa "behuda alco`holica", i s'elabora a partir de la fermentació de la'rròs. Segons la cultira japonesa, un mai se serveix aquesta beguda a si mateix. El que serveix el sake en una taula, serveix a tothom, i després cedeix la beguda a un dels acompanyants perquè li serveixi a ell. Això és degut a la creença popular de que al servir, es reparteix la bona sort.
No s'han trobat productesPodem adaptar el gluten
Vegà