Tardor de cuina i Bolets 2021

Menu de nit - Menú de cap de setmana - Menú degustació - Menú diari - Menú setmanal

del 29/10/21 al 21/11/21

Entrants

Amanaida tèbia amb bolets de temporada, cruixent de ceba i bacon
* * *
Pernilet de bodega, formatge curat, amb pa de coca i tomàquet
* * *
Patates braves del Zurito
* * *
Coca amb provologne, codony i nous
* * *
Croquetes de poma, foie i Oporto
* * *
Caneló d'au, ceps, amb la seva demi-glace
* * *
Daus de bacallà al forn amb tomàquet deshidratat
* * *
Aletes de pollastre cabrejades cuinades a baixa temperatura
* * *
Ragout de porc senglar a l'estil tradicional

Postres de la casa
Beguda a escollir

Ànec Mut negre ECO DO Penedès
* * *
Ànec Mut blanc ECO DO Penedès
* * *
Aigua

 

24€ Menú complet
Migidies i nits de dilluns a diumenge
El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt