Menú de les jornades gastronòmiques Espigalls de col brotonera del Vallès Occidental

Menú setmanal

del 14/02/22 al 20/02/22

ENTRANTS

Bunyols d'espigalls
* * *
Pastís d'espigalls, xató i malvasia

PRINCIPALS

Risotto de bacallà i ametlla amb espigalls
* * *
Xai del Turó de les 9 cabres amb trinxat d'espigalls i cruixent de pipes

POSTRES

Aspic de camamilla i liquat d'espigalls, amb cremós formatge de cabra i sablée d'espigalls
Bescuit de te matxa i espigalls, cruixent de festucs, cremós cítric i mousse de llima

CELLER

5 quarteres (picapoll) DO Catalunya
* * *
El Quico (ull de llebre i garnatxa) DO Penedès

 

25€ Menú complet
Migidies de dilluns a divendres


Àpat acompanyat amb pa d'espelta i oli d'oliva d'Ullastrel


El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies 14/02/22 / 15/02/22 / 16/02/22 / 17/02/22 / 18/02/22

Desplaça cap amunt