Menú de les Jornades Gastronòmiques de Cuina de Tardor i Bolets

Menú diari

del 29/10/21 al 21/11/21

Vegà
Primer plat

Crema de carbassa amb gingebre

Segon plat (a escollir)

Trinxat de col amb pollastre i bolets
* * *
Trinxat de col amb cigrons i bolets (opció vegana)

Postres

Pastís de moniato amb avellanes

Copa de vi a escollir

Ànec Mut Negre eco 2017 (DO Penedès)
* * *
Ànec Mut Blanc eco 2019 (DO Penedès)

 

16€ Menú complet

12€ per emportar en envàs propi
13€ per emportar en envàs compostable


Migdies de dilluns a divendres


Preu de 16€ al restaurant i amb copa de vi
(Nota: per emportar no inclou beguda)


El menú es serveix In Situ, Per emportar

Servim aquest menú/tapa els dies 29/10/21 / 02/11/21 / 03/11/21 / 04/11/21 / 05/11/21 / 08/11/21 / 09/11/21 / 10/11/21 / 11/11/21 / 12/11/21 / 15/11/21 / 16/11/21 / 17/11/21 / 18/11/21 / 19/11/21

Desplaça cap amunt