Gremi Empresarial d’Hostaleria
de Terrassa i Comarca

El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, va veure la llum l’any 1978 com associació empresarial i agrupa actualment a empreses del sector de l’hostaleria, la restauració, els hotels i similars de Terrassa i comarca.
El Gremi es troba configurat com a entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses i professionals, autonoms i empresaris, que així ho desitgin.
Entre altres, serveix per defensar millor els interessos tant individuals com sobretot els que afecten el conjunt de la col·lectivitat del sector, perquè “la unió dóna la força”.
A banda de les funcions principals del Gremi com són la de vigilar i defensar els interessos dels empresaris de l’hostaleria, la restauració i de similars, en tots els àmbits; posar a l’abast del seus agremiats el màxim de serveis i d’avantatges al millor preu o fer d’interlocutor del sector amb les institucions, representant col·lectivament el sector de l’hostaleria i la restauració de Terrassa i comarca, el Gremi ha generat en els últims anys un ambiciós projecte de dinamització del sector a la comarca amb uns primers resultats positius per als establiments participants.
El Gremi continua fidel al seu objectiu de defensar els interessos dels seus associats, donar una resposta eficaç a les seves necessitats i ser l’interlocutor davant de les administracions, institucions socials i entitats vinculades al món de l’Hostaleria, el Turisme i la Restauració.
En paral·lel, el Gremi continua impartint formació de manera continuada sobre temàtiques tant especialitzades com la manipulació d’aliments, la prevenció de riscos o la normativa de cartelleria i senyalització, i des del 2018 també de com utilitzar les noves tecnologies.

Objectius

El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i comerques te com a objectius:

  • Realitzar l’afiliació de tots els empresaris que ho sol·licitin i que es dediquin al sector.
  • Fomentar i desenvolupar quantes activitats col·laborin al compliment de les seves finalitats i tendents a beneficiar les empreses agremiades.
  • Informar als agremiats i representar-los en quantes gestions es relacionin amb les actuacions que desenvolupin.
  • Establir i mantenir contacte i relacions amb els Organismes públics que tinguin competència o estiguin relacionats amb les activitats d’Hostaleria, Restauració o similars assessorant-los i col·laborant amb ells en totes les actuacions que puguin resultar beneficioses per als agremiats.
  • Defensar els interessos i drets professionals col·lectius i legítims dels seus agremiats, defensar els agremiats de qualsevol mena d´intrusisme o competència deslleial.
  • Dialogar i Intervenir davant les diferents Administracions Públiques i Organismes, tant Públics com Privats, en defensa dels interessos dels agremiats en particular i del Gremi com a col·lectiu.
  • Fomentar l’esperit d’unió entre els seus agremiats, per a contribuir a la millor defensa dels seus interessos, així com promoure tant una millor formació professional dels agremiats, com dels seus treballadors, millorant així la qualitat del servei ofert.

Dades

Adreça: Carretera de Castellar, 94 Terrassa
Teléfon: 937801359
Mail: gremi.hostaleria@gremihostterrassa.com
Web: https://gremihostterrassa.com/

Horari

De dilluns a dijous de 9 a 13 h

Desplaça cap amunt