Creativa

59926165 2261542893939144 8714229181528109594 n Negoci

Croq & Roll

Santi i Nil són els founding fathers de Croq & Roll.
Dos amics que es van conèixer a l’escola de cuina Sant Ignasi de Sarrià a Barcelona, ​​fa ja un bon grapat d’anys. Després d’haver viatjat i treballat per mig món, van unir les seves forces per inaugurar el 2015 el seu restaurant insígnia, en ple centre de carismàtic barri de Gràcia de Barcelona.

El concepte Croq & Roll barreja tapes creatives amb els plats més tradicionals,
especialitzant-se en les croquetes, un autèntic clàssic de la nostra gastronomia. Aquesta creativitat es recolza en uns pilars sòlids com són: la cuina mediterrània, el tracte proper amb els clients i la seva refinat maridatge amb cerveses artesanes.

Només cal un petit detall, el rock & roll!

El resultat és una combinació única a la ciutat, que porta atraient a comensals de tot el món durant anys.

Per cert… també fem servei de càtering!

Chill Night Negoci

Restaurant Can Vinyers

Oferim Carta, Menú diari, nocturn i de cap de setmana.

El nostre objectiu és aconseguir una cuina catalana contemporània conservant els productes de la nostra terra i els gustos dels plats tradicionals redefinits i reinterpretats. Tradició i innovació, productes de proximitat, de temporada i de qualitat

lindret plat Negoci

Restaurant L’Indret

Ara mateix només fem menjar per emportar.
Podeu fer les comandes per telèfon al 93 178 32 38 o per Whatsapp al 640 677 324

Syrah Gastropub Restaurant Terrassa Montaditos Negoci

Syrah Gastropub

COM A CASA

Un espai molt agradable al centre de Terrassa, on trobaràs uns vins excel·lents i les millors tapes i pinxos.

50885316 1168617153293151 2354189381595561984 o Negoci

Fora de Carta

Som un restaurant petit i molt acollidor, situal al centre de Terrassa, on cuinem el millor producte davant teu. Estem espcialitzats en platillos i vinets. Fem menú dde migdia de dilluns a divendres.

espai restaurant 1 Negoci

Safrà

Us presentem el nostre nou projecte: Safrà. Nascut d’una fusió de model de negoci i de conceptes culinaris.
L’Edgar, propietari i cuiner del Tascanna (Terrassa), emprén aquesta nova aventura per tirar endavant un projecte on fusionen la gastronomía mediterrànea amb productes de mercat i de proximitat. D’aquesta manera, podem oferir una carta variada, de qualitat, i amb un producte cuidat i ben presentat, tot això, en un mateix local al centre de Terrassa, on l’essència principal, es compartir i tastar platets, sigui el que sigui.

albert oltra canpique Negoci

Can Piqué

Fem una cuina catalana, mediterrània incorporant tocs d’altres cultures, procurant tenir un producte de proximitat i la màxima qualitat, i alhora que siguin ecològics, el·laborant tot al restaurant.

Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies