SOPAR TEMÀTIC I CONCERT D’ARNAU TORDERA, AMB L’ESPECTACLE EL JOGLAR

Enguany fa 120 anys que va morir Jacint Verdaguer, una de les figures més importants de la cultura catalana. I si ell és el trobador, quin pot ser el millor Joglar per difondre els seus versos? Doncs també un dels grans: Arnau Tordera. Si al 2017 va presentar amb Obeses l’òpera rock ” Verdaguer, ombres i maduixes”, ara representa ell sol l’obra completa amb l’únic acompanyament de veu i guitarra. Un espectacle que no pot deixar indiferent a cap persona que gaudeixi amb la bona música. 

I el sopar? L’11 d’abril d’aquest any, aquest espectacle es va estrenar al teatre Condal, on vaig tenir la sort de ser-hi. A partir d’allà, la imaginació em va portar a crear 10 plats inspirats en aquesta música i els seus versos; i és això el que farem! Així que, el 19 de novembre podràs venir a tastar la caseta blanca, l’incendi dels Pirineus, les corrandes de festa major, els plaers del món… I després, podràs gaudir d’aquest espectacle en majúscules.

Quan serà? El 19/11/22 a les 20:30.

On es farà? Al restaurant El Camagroc Blau. C/ Camí Fondo, 22. 08221, Terrassa.

Quin preu té? 60€/ persona (inclou sopar i concert).

Cal reserva prèvia, per telèfon / whastapp al 633 315 923; per mail a info@elcamagrocblau.cat; o per missatge directe a Instagram @elcamagrocblau.

Scroll to Top