MENÚ PREMIUM – Menu de nit, Menú de cap de setmana de octubre

MENÚS

PRIMERS

Amanida de tomàquet de temporada, alvocat i mozzarella amb oli d'alfàbrega (L)
Amanida de tardor
(mezclum, formatge "Tetilla" i codonyat) (L/Fs)
Risotto de carbassa, boniato, espàrrecs, bolets i castanyes (L/Fs)
Coca d'il cardinale amb escalivada i anxoves (C/P)
Crema de bolets amb mini-croquetes de ceps (C/L/O/Fs)
Canelons de bolets amb beixamel de tòfona (C/O/L/Fs)
Quiche de verdures amb salsa de formatge fumat (C/O/L/Fs)
Coca de roast-beef marinat, ceba caramelitzada i allioli suau de figues (C/Fs/O)
Albergínies al forn, salsa yakisoba i maionesa de sèsam (Ss/Fs/P)
Tartar de tonyina Yellow Fine, amb oli de soja, sèsam i mel (P/Ss/Mo) + 2'50 €
Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues al Moscatell (Fs) + 7'50 €

SEGONS

Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i
formatge de cabra (L)
Llom rostit farcit de bacon, amb salsa de poma (L)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs)
Peus de porc estofats (Fs)
Cuixeta de pollastre farcida de peix, amb crema suau de gambes (P/L/Cr)
Botifarra artesana de foie i ceps a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa 100 % secreto ibèric a la brasa, amb guarnició +3'50 €
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +5'00 €
Garrí lletó al forn (cuinat a baixa temperatura durant 18 hores) +10'00 €
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició +6'00 €
Entrecot de vedella madurada a la brasa, amb guarnició (350 grs.) +9'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +7'00 €
Suprema de bacallà sobre llit de crema de carbassa i gratinat amb allioli (C/P/O)
Sèpia a la planxa, amb guarnició (P)
Llenguado "limón" a la planxa, amb guarnició (P)
Tronc de lluç amb salsa de jabugo (P/L)
Pota de pop a la brasa, amb parmentier de patata al pebre vermell (P/L)
+ 8'00 €

Inclou: pa, beguda i postres

21'50 €

C-Cereals/O-Ou/L-Làctics/P-Peix/M-Moluscos/Cr-Crustacis/Cc-Cacauets/S-Soja/Fs-Fruits Secs/Ss-Sèsam/Ap-Api/Mo-Mostassa/T-Tramussos


21.50€ Menú complet
No s'han trobat preus adicionals al menú

Migdies de dimarts a dissabte. Nits de divendres i dissabte. h


IVA inclòs


El menú es serveix In Situ, Per emportar

   

57240695 10156347942062404 5801683716547805184 n Menu

LA TERRASSA DEL MUSEU

Telèfon 695627963
Adreça: RAMBLA D'EGARA, 270
Terrassa
Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies