MENÚ DIUMENGE – Menú de cap de setmana

MENÚS

PRIMERS

Amanida de formatge de cabra gratinat, amb vinagreta de mel i Mòdena (C/L/Fs)
Amanida de tomàquet rosa, alvocat i mozzarella amb oli d'alfàbrega (L)
Amanida de temporada, amb formatge Tetilla, codonyat i fruits secs (L/Fs)
Risotto de tardor (L/Fs)
carbassa, boniato, espàrrecs verds, castanyes i bolets
Coca de forner amb escalivada i anxoves del cantàbric (C/P)
Coca de roast-beef marinat, ceba caramelitzada i allioli suau de figues (C/O/Fs)
Carpaccio de bou amb encenalls de parma i reducció de Mòdena (C/L)
Crema de bolets amb mini-croquetes de ceps (C/L/O/Fs)
Canelons de bolets amb beixamel de tòfona (C/L/O/Fs)
Albergínies al forn, amb salsa yakisoba i maionesa de sèsam (O/P/Ss)
Canelons negres farcits de peix amb crema suau de gambes (C/O/L/Fs/P/Cr)
Quiche de verduretes amb salsa de formatge fumat (C/L/O/Fs)

Micuit de foie fet a casa, amb figues al Moscatell (Fs) +6'00 €
Tartar de tonyina Yellow Fine amb vinagreta de soja, mel i mostassa (P/Mo/Ss) +2'50 €
Plat de pernil ibèric d'enceball amb pa de coca amb tomàquet (C) + 5'00 €

SEGONS

Botifarra artesana de ceps i foie a la brasa, amb guarnició
Llom rostit al forn, farcit de bacon, amb salsa de poma (L)
Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició (C/O)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs/L)
Secreto de porc macerat amb romaní a la brasa, amb guarnició
Cuixa d''ànec a baixa temperatura amb salsa de taronja (Fs)
Hamburguesa de vedella "La Terrassa", amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Capritxos de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició
Suprema de bacallà gratinada amb allioli sobre llit de crema de carbassa (P/C/O)
Ventresca de tonyina fresca a la brasa, amb guarnició (P)
Els nostres calamars a la romana (C/Mo)
Llenguado "limón" a la planxa amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb guarnició (P)

Pota de pop a la brasa, amb parmentier de patata al pebre vermell (P/L)
+7'00 €
Garrinet cruixent al forn (Fs) +9'00 €
Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa +2'00 €
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició +6'00 €
Entrecot de vedella madura a la brasa, amb guarnición +6'00 €
Steak-tartar de vedella a l'estil de sempre + 6'00 €
Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs) +5'00 €

Inclou: Primer, segon, beguda i postre

26'00 €


26€ Menú complet
No s'han trobat preus adicionals al menú

Diumenges migdia h


IVA inclòs
Menú especial per diumenges i festius


El menú es serveix In Situ, Per emportar

   

57240695 10156347942062404 5801683716547805184 n Menu

LA TERRASSA DEL MUSEU

Telèfon 695627963
Adreça: RAMBLA D'EGARA, 270
Terrassa
Scroll to Top

Utilitzem cookies a la nostra web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies