MENÚ DEGUSTACIÓ ESPECIAL MODERNISTA
Menú de temporada - Menú degustació
del 07/05/22
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
(3 entrants que varien segons temporada basats en la cuina vallesana)
Niu de temporada: pèsols de llàgrima, ou poché, parmentiere de patata i carxofa
Corball a la meuniere de cítrics, “jardinet” d’espàrrecs i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Ànec amb peres i melindros a l’estil de “Can Carbonell” (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Bunyols de vent farcits de crema de Sant Josep
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
45€ Menú complet
Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.
Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.
El menú es serveix In Situ
Servim aquest menú/tapa els dies
El cel de les oques
Alta cuina, Restaurant, Restaurant gourmet
Carrer de la Palla 15
08221 Terrassa
Teléfon: 937 33 82 07
Mail: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://elceldelesoques.com
[veure més]