MENÚ DEGUSTACIÓ ESPECIAL MODERNISTA

Menú de temporada - Menú degustació

del 07/05/22

Vermouth vallesà a l’estil modernista

Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
(3 entrants que varien segons temporada basats en la cuina vallesana)

Entrant

Niu de temporada: pèsols de llàgrima, ou poché, parmentiere de patata i carxofa

El peix

Corball a la meuniere de cítrics, “jardinet” d’espàrrecs i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)

La carn

Ànec amb peres i melindros a l’estil de “Can Carbonell” (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)

Pre-postres

Bunyols de vent farcits de crema de Sant Josep

Postres

Cardinal de Terrassa amb xocolata negra

Petit Fours
 

45€ Menú complet
Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.
Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.
El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt