Menú degustació de les Jornades de tardor

Menú degustació

del 29/10/21 al 21/11/21

Plats

Tàrtar de pastanaga ecològica amb mantega Cafè París.
* * *
Coca de xampinyons amb ceba i formatge d'ovella fumat.
* * *
Caneló de rostit amb trompetes de la mort beixamel trufada i fons de vedella.
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats, carreretes i codony.

Postre

Pastís de formatge cremós amb rossinyols caramel·litzats.

Celler (2 copes a escollir)

Bruberryblanc 2019.
* * *
R. Raventós Capítol I Costers del Segre 2017

 

35€ Menú complet
Dimarts i dimecres de 13:00 a 16:00
De dijous a dissabte de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00
El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt