MENÚ del DIA

Menú diari - Menú setmanal

ENTRANTS

Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat (Supl. 2.50€)
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats (Supl. 2€)
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge

PRINCIPALS

Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra (Supl. 3€)
* * *
Arròs del dia
· Dilluns: Arròs caldós de bacallà amb coliflor i espinacs
· Dimecres: Fideuà amb all i oli
· Dijous: Arròs Parellada
· Divendres: Arròs de verdures de l’hort d’en Martí

LES POSTRES

Pinya al natural amb llima i menta
* * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner

PA I BEGUDA
 

21.50€ Menú complet
Migdia dilluns, dimecres, dijous i divendres De 13h. a 16h.
El menú es serveix In Situ

Servim aquest menú/tapa els dies

Desplaça cap amunt