FÓRMULA CAP DE SETMANA

Menú de cap de setmana

ENTRANTS

Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
* * *
Coulant de patata amb bolets a la crema i pernil ibèric (Supl. 2€)
* * *
Canelons rostits amb foie i ceps (Supl. 2€)

PRINCIPALS

Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada
* * *
Rap de llotja a la romana (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra
* * *
Espatlla de cabrit rostida al forn amb ceba i patates guisades (Supl. 4€)
* * *
Arròs del dia (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs de verdures de l’hort d’en Martí (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs caldós de llamàntol (Mín. 2 personas) (Supl. 4€ p/p)

LES POSTRES

Pinya al natural amb llima i menta
* * ** * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
* * *
Recuit de drap amb melmelada de taronja amarga
* * *
Milfulls cruixent amb nata i maduixes
* * *
Dolça tradició

PA I BEGUDA

32€ Menú complet
Migdies de cap de setmana
El menú es serveix In Situ

Scroll to Top