A triar de:
Macarrons bolonyesa
Espaguetis carbonara
Tagliatelle al pesto
Canelons de carn (3 unitats)
Amanida russa 1905
Amanida alemanya amb pollastre rostit
Empedrat de llegums
Trinxat de La Cerdanya
Menestra de verdures
Crema de verdures
A triar entre un refresc o una aigua
1plat + 1 beguda (refresc o aigua)
amb cervesa Estrella Damm: 6.25€
A triar de:
Macarrons bolonyesa
Espaguetis carbonara
Tagliatelle al pesto
Canelons de carn (3 unitats)
Amanida russa 1905
Amanida alemanya amb pollastre rostit
Empedrat de llegums
Trinxat de La Cerdanya
Menestra de verdures
Crema de verdures
A triar:
Pollastre arrebossat
Pollastre al ast amb patates
Lluç amb salsa verda
Entrepà de pollastre
Mandonguilles a la jardinera
Albergínia amb formatge
A triar entre un refresc o una aigua
9.50€ Menú complet
Primer plat + Segon plat + Beguda (refresc o aigua)
amb cervesa Estrella Damm: 9.80€
A triar de:
Macarrons bolonyesa
Espaguetis carbonara
Tagliatelle al pesto
Canelons de carn (3 unitats)
Amanida russa 1905
Amanida alemanya amb pollastre rostit
Empedrat de llegums
Trinxat de La Cerdanya
Menestra de verdures
Crema de verdures
A triar:
Arròs
Fideuà
Mandonguilles de peix i mariscs
Alberginia farcida de pollastre rostit
Bacallà amb samfaina
Melós de vedella
Salmó
Cap i pota
A triar entre un refresc o una aigua
12.00€ Menú complet
Primer plat + Segon plat + Beguda (refresc o aigua)
amb cervesa Estrella Damm: 12.30€
23.9€ Menú complet
Iva inclòs, preu per comensal
Trio de Falàfel amb iogurt vegà, caviar i oli de romaní
(falàfel tradicional, falàfel de llenties amb curri, falàfel de "frijoles" negres amb tomàquet sec)
Cervesa Águila sense filtrar
* * * * *
Vi Camina
* * * * *
Vermouth Espinaler
3€ Menú complet
Del 17/09/21 al 10/10/21
Graellada de verdures amb romesco i cruixent de pernil
Copa de ví montsant
* * *
Canya de cervesa
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 16:00
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
3€ Menú complet
Horari del menú:
De dimecres a dilluns de 13 a 16 h
Divendres i dissabte de 21 a 23 h
3€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous 20:30-23:30h
Divendres 20:30-23:30h
Dissabte 20:30-23:30h
Una croqueta diferent a les demés, amb una farsa diferent i una bechamel de curry, arrebossada amb Panko japonès
Canya de cervesa
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns a dissabte de 11:00 a 13:00 h i de 20:00 a 22:00 h.
Filet Lizarran amb reducció de Mòdena caramel·litzada, cherry i formatge crema
3€ Menú complet
Horari del menú:
De 19:00 a 23:00
Tapa + canya de cervesa (IVA inclòs)
Poke de salmó o veggie amb alvocat, edamame, ceba morada, mango, wakame, sèsam, soia, maio japonesa i base d'arròs
Cervesa o aigüa
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a diumenge de 13.00h a 14.00h i de 20.00h a 21.00h
Preu per comensal.
Coxinha
Una croqueta de puré de patata farcida de pit de pollastre
Canya de cervesa
3€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a diumenge de 12:30 a 14:00h i de 18:00 a 21:30h
Canelons cruixents de pollastre i bolets amb beixamel trufada
* * *
Crema de moniato amb 'chichita' i saltat de bolets (vegà)
Raventós Segre Capitol I - DO Costers del Segre
* * *
Ànec mut blanc ECO - DO Penedès
8.95€ Menú complet
Horari del menú:
de 12 a 23h
A escollir: Opció Omni o opció Vegana.
6.50€ Menú complet
Horari del menú:
De 12:00h a 14:00h
* Xatonada vegana amb algues marinades en oli de sèsam i la nostra salsa romesco
* Crema de carbassa i pastanagues amb romaní
* Empedrat de fesols amb bacallà esqueixat, olives kalamata i oli d'olives aromàtiques
* Torrada d'escalivada amb olivada
* Truita feta al forn farcida d'alls tendres
* Cuixa de pollastre rostida amb la nostra samfaina de tota la vida
* Sardines fresques amb all i julivert
* Cigrons amb la nostra sobrasada vegana i ceba morada
* La nostra mousse de mató amb mel de romaní
* Gelat de poma al forn amb canyella
* Pa de pessic amb pera i xocolata
* Aigua o Aigua amb gas
i a triar:
* Vi a doll Orgànic&Orgàsmic blanc, negre o rosat
* Refresc Bio de taronja, llimona o cola
* Copa de cervesa Estrella Galícia (1906 o clàssica)
* Llimonada natural
Cafè ecològic i de comerç just i infusions orgàniques
* Cafe, cafè amb llet, tallat; amb get eco de vaca o bé begudes eco de civada o soja
* Té vermell, té verd amb gingebre i taronja, rooibos natural, rooibos amb maracuià o infusió d'herbes
Al menú no entren licors, però tenim licors d'herbes i ratafia.
Bona Fira Modernista 2022!
23.30€ Menú complet
Horari del menú:
El menú Modernista el servim de 13h a 15.45h
Menú ecològic amb aliments de proximitat i de temporada. Menú especial per a Fira Modernista; no es fan mig menús ni menús per a compartir; menú per comensal.
És necessari reservar
4.50€ Menú complet
Suplement de terrassa: 0.15€
Horari del menú:
Matins de 08:00 a 12h
Preu per persona
iva inclòs
Torradetes amb mermelada i mantega +cafè amb llet
3.80€ Menú complet
Suplement de terrassa: 0.15€
Horari del menú:
De 17h a 20.30
iva inclòs preu per persona
El menu consta de cafe o té amb dos trosets de pa de pessic casolà
6.80€ Menú complet
Horari del menú:
de les 11h a 14h
iva inclòs
El menu inclou dos vermuts,olives i patates
Vichyssoise de carabassó amb cruixent de pernil serrà i croutons
Amanida amb barreja d'enciams, tomàquet cherry, tonyina, cogombre, ceba morada, pa
tanaga i salsa balsàmica.
Amanida amb barreja d'enciams, alvocat, ceba morada, blat de moro, formatge feta, sè-
sam i salsa balsàmica.
Escalivada de pebrot, albergínia í ceba amb formatge de cabra planxat acompanyada d
pa torrat.
Lingot de patata amb sobrassada i formatges amb ceba cruixent.
Supercompleta: ou, emmental, pernil dolç, xampinyons i cibulet.
Quatre formatges: emmental, brie , formatge blau, mimolette, i orenga.
St. Michel: ceba car amel-litzada, pollastre, albergínia, cibulet i reducció de vinagre de
Mòdena a la maduíxa.
Catalana: ceba confitada, espinacs, pases i encenalls de pernil serrà.
Canard: ceba caramel-litzada, brie, confit d'ânec i salsa de maduixes fresques. (+3€ supl.)
Cheesecake amb melmelada de maduixes.
Crêpe de Nutella.
Crêpe de xocolata negra i/ò blanca
Crêpe de xocolata negre amb taronja.
Crêpe de salidou amb nata i ametlles torrades.
flam casolà d'ou amb nata.
flam casolà de mató amb mel i nous.
Gelat a escollir: xocolata, coco, vainilla, sorbet de llimona, sorbet de mandarina i menta amb
xocolata.
22€ Menú complet
Horari del menú:
13:00-15:30
IVA inclòs, preu per comensal, menú infantil
És necessari reservar
Entrepà de pa de patata amb porc cuinat a baixa temperatura deshebrat amb formatge, ceba i patates rosses
*
Canya de cervesa Moritz
14.90€ Menú complet
Horari del menú:
De divendres a diumenge de 12 a 00 h.
11.9€ Menú complet
Hamburguesa edició especial Fira Modernista. Salsa romesco casolana feta per LA FELI, pollastre arrebosat casolà, bacon, ceba de Figueres, enciam i pa brioix de Forn Turull. Disponible en versió vegana.
Patates braves 6,50€
* * *
Calamars amb maionesa kimchi 10,90€
* * *
Nachos artesans 6,50€
* * *
"Pescaditos" fregits 6,50€
* * *
Croqueta cremosa casolana de pollastre ai curri 2,35€
* * *
Croqueta cremosa casolana de pernil ibéric 2.90€
* * *
Xips 2.10€
* * *
Matrimoni d'anxova calibre 0.0 i seitons en pa de cristall amb tomäquet 4,90€
€ Menú complet
Les patates braves de tota la vida 6.50 €
Tortes de Camarons 1 €/u
Croquetes de rostit de casa nosrtra 1.50 €/u
Patata enmascarada amb crosta 8.50 €
Cassoleta de pésols a l'estil de Llavaneres 8.50€
Canaló rostit amb beixamel de bolets (3 un) 9.50€
Daus de bacallà amb muselina de mel 8.50 €
Terrina de vadella fent xup-xup amb les seves patatoes 10.50 €
Farcellet de xai cruixent 10.50 €
Peus desossats de xai cruixents 10.50 €
Crema de Sant Josep amb neules 3.50€
Coca de Sata Teresa cremada 4.50 €
Pa de pessic de Verges amb Ratafia 5.50 €
€ Menú complet
Horari del menú:
migdia fins les 16 h
És necessari reservar
6.80€ Menú complet
Horari del menú:
De Dimarts a Diumenge de 11:00 a 14h
2 Vermuts olives i Xips
7.50€ Menú complet
Horari del menú:
De Dimarts a disabte de 20:30 a 00:00 h
Menú per persona iva inclòs
Pizza +Refresc,cervesa o vi
Pizzes Elavorades a mà
5.50€ Menú complet
Horari del menú:
De 08:30 a 12h
Suc de Taronja +entrepà petit i cafè
Preus amb iva
Preu per persona
23.5€ Menú complet
Plats a compartir a partir de 10 comensals
És necessari reservar
27€ Menú complet
Plats a compartir per grups de mínim 10 persones
És necessari reservar
5.50€ Menú complet
Tapa + copa de Vermut Dos Déus
4.50€ Menú complet
5.90€ Menú complet
6.70€ Menú complet
12€ Menú complet
Horari del menú:
Crep fracit de formatge de cabra i ceps amb galeta de formatge.
De dilluns a diumenge de 18:00 a 21:30
El crep es per a dues persones begudes incloses
1: GLUTEN // 2: OU // 3: LACTOSA // 4: SOJA// 5: FRUITS SECS // 6: SÈSAM
7: MOSTASSA // 8: API// 9: PEIX// 10: CRUSTACIS // 11 : LLEGUMS // 12: SULFITS //13: MOLUSCOS // 14 : ALTRAMUCES
€ Menú complet
És necessari reservar
Tàrtar de pastanaga fumat amb mantega Cafè París.
Coca de xampinyons amb ceba i formatge d'ovella fumat.
Caneló de rostit amb trompetes de la mort, beixamel trufada i fons de vedella.
Bacallà amb cremós d’alls escalivats, carreretes i codony
Pastís de formatge cremós amb rossinyols caramel·litzats
Lo Fred de Ponent - 2019
D.O. Cava Reserva, Xarel·lo
38.50€ Menú complet
Horari del menú:
De dimecres a dissabte migdies i nits
Tapa + copa de vi La Treta do Empordà
6.95€ Menú complet
Horari del menú:
Dill. De 19 a 21.30
Dim. a diss. De 11 a 21.30
Diu de 11 a 14.30
Fem un homenatge als nostres anys al Cafè Teatre, recuperant un de les més recordades propostes.
40€ Menú complet
Horari del menú:
Servei de restaurant
40€ IVA inclòs per persona
Menú per a taules complertes
És necessari reservar
Amanida de burrata, xerrys, carbassa al forn I oli d’alfàbrega
Pernil de bodega amb pa de coca
Vas d’hummus trufat
Les braves del zurito
Croquetes de moniato I bolets
Ous trencats amb camagrocs confitats amb allet
Caneló de fricandó amb trompetes de la mort gratinats amb beixamel
Dau de bacallà amb muselina
Broqueta de botifarra de castanyes
Brownie de fruits secs
Vi de la casa
Aigua
26€ Menú complet
El menú només es servirà a taula completa
10.9€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts a diumenge de 19:30h a 22:30h
Dissabtes i diumenges de 13 a 15h
Edición especial XXIV Jornades Gastronòmiques de cuina de Tardor i Bolets. Doble de carne de ternera de Girona de Casanovas 1906, salsa con ceps naturales casera hecha por LA FELI, doble de queso suave y champiñones cebolla de Figueres i pan brioche. Disponible sólo del 28 de Octubre al 20 de Noviembre.
5.50€ Menú complet
Horari del menú:
De 18 a 21 hores de dilluns a dissabte
Tapa de olives de l'avia i formatge tendre de cabra de la Botiga d'Ullastrell amb vermut Egarenca. Preu per persona
7€ Menú complet
8.50€ Menú complet
Horari del menú:
13:00 a 15:00
2 Vermouth (a escollir blanc o negre)
Patates xips
Escopinyes
Olives
Es pot reservar amb antelació al 93 768 52 41
12€ Menú complet
I després del vermut, si no pots quedar-te amb nosaltres, et portem els nostres plats a casa. Només has de trucar al 93 768 52 41. Gràcies pel recolzament!
Amanida Syrah.
Pasta Albesi amb pesto vermell.
Escalivada amb formatge de cabra.
Espinacs a la crema amb ou.
Crema de carbassa amb crostons.
Xatonada.
Potatge de vigília (cigrons, espinacs i ou).
Salmó a la planxa.
Bistec de vedella a la planxa.
Lacó gallec sobre base de patata i pebrot vermell.
Hamburguesa de vedella completa.
Cansalada, pure de patata i ou.
Aletes de pollastre marinades.
Botifarra de pagès.
Latiguillo de porc a la planxa.
Tiramisú.
Iogurt Natural amb coulis de fruits del bosc.
Gelat de vainilla, xocolata o llimona.
Fruita del dia.
Pastís de formatge.
Mató o recuit d’Ullastrell.
11.00€ Menú complet
Suplement de terrassa: €
Horari del menú:
Migdies de dimarts a dissabte
Preu amb Iva inclòs. El preu no inclou beguda.
A la nostra cuina utilitzem oli d’oliva verge extra de primera qualitat, considerem que els plats del menú ja porten la quantitat d’oli suficient. Si volen més oli per amanir tindrà un suplement de 1€.
Tast de formatges D.O.
Amanida de rulo de cabra
Encenalls de pernil de gla
Foie fresc a la planxa amb melmelada de porro
Carpaccio de bacallà amb crema de samfaina
Croquetes casolanes a escollir
Escalivada i anxoves amb pa de coca
Patates amb la teva salsa
Miniselecció de postres casolanes
café i xopet
vi criança o cava brut nature
35.20€ Menú complet
Horari del menú:
A qualsevol hora
AMANIDA D’ALGUES
Amanida japonesa d’algues amb cogombre macerat i tocs de vinagreta de soja
* * *
YAKISOBAS VERDURA
Fideus Soba amb verdures de temporada i salsa del Xef
* * *
YAKISOBAS DE POLLASTRE O SALMÓ (+1€)
Fideus soba amb verdures de temporada i pollastre o salmó amb salsa del Xef
* * *
SOPA MISO
Sopa japonesa de miso acompanyada d’alga wakame i tofu
* * *
POLLASTRE TONKATSU
Tires de pollastre arrebossades amb panko i salsa tonkatsu
* * *
EDAMAMES
Beines de soja al vapor i toc de planxa amb picant
* * *
TAKOYAKIS (4 u)
Bunyols japonesos de pop amb salsa tonkatsu
* * *
GYOZAS DE VERDURES O POLLASTRE (4 u)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam
* * *
GYOZAS DE GAMBES O ÀNEC (4 u) (+1 €)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam
* * *
TEMPURA DE GAMBES (4 u) (+1 €)
Gambes tempuritzades amb tempura i panko acompanyades de salsa Nimben
MOCHI
Mochigome (gelatina d’arròs) farcit de mousse de coco o te verd
* * *
COULANT DE XOCOLATA
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
* * *
TRUFES
De xocolata
* * *
GYOZAS DE POMA
Gyozas de poma calentes
Aigua
Refresc
Cervesa
12.90€ Menú complet
Horari del menú:
DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:00 A 16:00H
11€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts a Divendres
13:00-15:30
Cafè no inclòs
IVA inclòs
Preu per comensal
Beguda inclou: aigua 50cl, copa de vi, tassa de sidra o refresc
Cervesa supl. +0.30 cent.
Olives marinades
Amanida verda amb verdures de l’hort
Truita d’ous de primera posta amb bacallà i alls tendres
“Txuletón” de vaca de curta maduració amb patates rosses i pebrots del piquillo confitats
Pastís de formatge amb codony
Sidra Trabanco Selección (1 ampolla per dos persones)
Aigua mineral
39.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dinars: de 13h. a 16h.
Minim 2 persones (o nunero par)
Caneló de rostit amb salsa americana
Copa de vi
* * *
Canya de cervesa
3€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte de 19 a 23 h
Pa de focaccia farcit de pesto, espinacs, carbassó rostit, formatge edam i ceba caramelitzada.
Canya de cervesa Estrella Damm (20 cl.)
* * *
Aigua
* * *
Vermut negre
* * *
Vermut blanc
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte de 11h a 13h i de 16h a 20h
Xurro de patata amb la nostre salsa brava i allioli vegà
Canya de cervesa
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts, dimecres i dissabte de 11:00 a 14:00
Dijous de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00
Divendres de 11:00 a 20:00
Petita hamburguesa acompanyada amb un ou de guatlla
Aigua
------
Canya de cervesa
--------
Copa de vi (blanc o negre)
3€ Menú complet
Horari del menú:
18/9/2021 de 19 a 00:30h
De diumenge a dijous de 7:00 a 00:00h; Divendres i dissabte de 7:00h a 00:30h
Trufa de llenties amb xia
Canya de cervesa
* * *
Copa de vi
* * *
Refresc petit
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a diumenge de 16:00 a 23:00
Minicrep farcida amb mousse de tonyina, ou dur, tomàquet i ceba, amb maionesa d'olivada.
"Quinto" de cervesa
*****
Copa de vi
*****
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous, divendres i dissabtes de 13:00 a 15:30 i de 20:00 a 23:00.
Diumenges de 13:00 a 15:30.
Beguda Cervesa,aigua o refresc
Tapeta de productes del Mar mixtas amb productes de la terra frescos.
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Tapa oferta només divendres i dissabtes Nits de 20h a 22h
Patata estil caliu farcida de pernil ibèric salsa especial Cal Tiki ceba i ou guatlla
Canya de cervesa
* * *
Copa de vi
* * *
Refresc petit
* * *
Aigua
3€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a divendres de 12 a 22:30h
Dissabte i diumenge de 20 a 22:30h
5.95€ Menú complet
iva inclòs
1 plat + 1 beguda (refresc o aigua)
5.95€ Menú complet
Horari del menú:
Divendres de 11.30-15.30
Iva inclòs
Crema de carbassa amb gingebre
Trinxat de col amb pollastre i bolets
* * *
Trinxat de col amb cigrons i bolets (opció vegana)
Pastís de moniato amb avellanes
Ànec Mut Negre eco 2017 (DO Penedès)
* * *
Ànec Mut Blanc eco 2019 (DO Penedès)
16€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a divendres
Preu de 16€ al restaurant i amb copa de vi
(Nota: per emportar no inclou beguda)
Pessic de remolatxa amb cremós de xocolata i cacau (4 persones)
Una ampolla de Raimat Lo Fred de Ponent DO Cava
27€ Menú complet
Horari del menú:
Preu del menú per a 4 persones
Dimarts a divendres de 8.00 a 13.30h i de 17.00 a 19.30h
Dissabte i diumenge de 8.30 a 13.30h
El preu del menú és per a 4 persones
PA DE COCA AMB BURRATA, MELMELADA DE PORRO I AVELLANES
CIGRONET MENÚT DEL VALLES AMB BOTIFARRA DE TROMPETES DE LA MORT
PATATES AMB SALSA CREMOSA DE CABRALES
CROQUETES FETES A CASA AMB CEPS I TÒFONA
PASTÍS DE FORMATGE AMB FRUITES DEL BOSC
COPA DE VI A ESCOLLIR:
VOL D´ÀNIMA ROSÉ-2019 (vi rosat) O GUIGO-2017 (vi negre)
19.80€ Menú complet
Horari del menú:
13H A 15.15H DES DE DIMECRES A DIUMENGES
19.30H A 22.15H DES DE DIMECRES A DISSABTES
PA DE COCA AMB BURRATA, PORRO CARAMELITZAT I AVELLANES
CIGRONET MENÙT DEL VALLES I BOTIFARRA DE TROMPETES DE LA MORT
PATATES AMB SALSA CREMOSA DE CABRALES
CROQUETES FETES A CASA DE CEPS I TÒFONA
PASTÍS DE FORMATGE AMB FRUITES DEL BOSC
COPA A ESCOLLLIR:
VOL D´ÀNIMA ROSÉ
O
COPA DE GUIGO
19.80€ IVA INCLÒS. MENÚ INDIVIDUAL
Aperitiu del dia
AMANIDA VEGGIE
Amb heura confitada en hortalisses i castanyes
Marinat amb una copa de vi Pansa Rosada DO Alella
GUISADET DE TARDOR
De cigrons del Vallès i ceps
LLOM DE CÉRVOL
Amb suc poivrade de cebeta escalivada i codony amb llimona
Marinat amb una copa de vi Brunus DO Montsant
TEXTURES DE XOCOLATES
Amb oli d’oliva verge extra Dehesa el Molinillo i sal escamada
MIGNARDISES
Marinat amb una copa de cava Parxet DO Cava
40€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a diumenge (13.00 a 15.30 h)
Nits de dilluns a dissabte (20.00 a 22.30 h)
MENÚ PER A TAULES COMPLERTES (tots els comensals han de fer el mateix menú)
Es recomana fer reserva prèvia
Terrina de muntanya amb amanida fresca
Coca de verdures amb bolets en escabetx i vinagreta suau
Melos de vedella amb bolets, cenetes i patates rosses
Pastis de formatge amb fruits vermells
Vi Santes -DO Montsant-
Aigua mineral
35.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dinars de 13h a 16h.
Sopars de 21h a 23h
Es serveix per taules senceres
És necessari reservar
Sarriera ECO DO Alella
* * *
Titiana Brut Nature DO Cava
* * *
Aigua
18€ Menú complet
Horari del menú:
Dinars, de dimarts a dijous, i diumenge.
Dinars i sopars, divendres i dissabte.
Preu del menú de 18 euros de dimarts a divendres
2 Vermuts La Egarenca o 2 Cerveses 18/70 o 2 Copes de Vi
* * *
Patates Gruixudes "Rubio" + Piparres + Olives
* * *
(Supl. 5 ,00 €) Musclos o Sardina o Cloïssa o Escopinya
12.95€ Menú complet
Horari del menú:
De 12:00 a 13:30 h.
Bunyols d'espigalls
* * *
Pastís d'espigalls, xató i malvasia
Risotto de bacallà i ametlla amb espigalls
* * *
Xai del Turó de les 9 cabres amb trinxat d'espigalls i cruixent de pipes
Aspic de camamilla i liquat d'espigalls, amb cremós formatge de cabra i sablée d'espigalls
Bescuit de te matxa i espigalls, cruixent de festucs, cremós cítric i mousse de llima
5 quarteres (picapoll) DO Catalunya
* * *
El Quico (ull de llebre i garnatxa) DO Penedès
25€ Menú complet
Horari del menú:
Migidies de dilluns a divendres
Àpat acompanyat amb pa d'espelta i oli d'oliva d'Ullastrel
Dolç tradicional de Nova Orleans que consisteix en una massa lleugera fregida i ben farcida.
3.10€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte i diumenge de 8:30 a 13:30 h
Albergínies escalivades i especiades amb sardines fumades
* * *
Raviolis de brandada de bacallà a la brasa amb un cremós de porros
* * *
Peix de costa a la brasa amb un suquet de cigronet menut
* * *
Fricandó de vedella, parmentiere i fons de moixernons
* * *
Pastís de crema de Sant Josep als cítrics
35€ Menú complet
Horari del menú:
Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.
Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.
Mínim dues persones
Amanida tèbia de quinoa, magrana,
Crema de verdures i poma amb cúrcuma i curri
Quiche de xampinyons
BACALLÀ AMB MEL
MAR I MUNTANYA DE MANDONGUILLES I SÈPIA
CUIXA DE POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIDA AMB PRUNES
CREMA CATALANA CREMADA
PEDREGADES DE XOCOLATA
GELAT DE NATA I ANOUS AMB KIRSH
1: GLUTEN // 2: OU // 3: LACTOSA // 4: SOJA// 5: FRUITS SECS // 6: SÈSAM
7: MOSTASSA // 8: API// 9: PEIX// 10: CRUSTACIS // 11 : LLEGUMS // 12: SULFITS //13: MOLUSCOS // 14 : ALTRAMUCES
12.50€ Menú complet
Horari del menú:
13.00H - 15.30H
És necessari reservar
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
(3 entrants que varien segons temporada basats en la cuina vallesana)
Niu de temporada: pèsols de llàgrima, ou poché, parmentiere de patata i carxofa
Corball a la meuniere de cítrics, “jardinet” d’espàrrecs i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Ànec amb peres i melindros a l’estil de “Can Carbonell” (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Bunyols de vent farcits de crema de Sant Josep
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
45€ Menú complet
Horari del menú:
Oferirem aquest menú el dissabte de la Fira Modernista dinar i sopar.
Horari de cuina de 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 23:00 h.
22.50€ Menú complet
Horari del menú:
de 13,30h a 16h
1ºCanalons casolans
Trinxat de la Cerdenya
2ºSardinas al forn amb all y julivert
Pollastre rostot amb prunes i pinyons
Postre Crema de Sant Josep
Arros amb llet
Vi,aigua i gasosa (cafe no inclòs)
Preu 22,50€
menu infantil
1ºCanalones casolans
Macarrons de la iaia Eli
2ºPollastre arrebossat
Postre Crema de Sant Josep
Arros amb llet
Aigua o refresc
Preu 14,50€
És necessari reservar
1/2 entrepà de fuet o bull blanc + cafè amb llet / tallat / cafè / infussió
*Preu amb refresc 3€
2.60€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte de 9,30 a 11,30
Diumenge de 10 a 11,30
Preu per persona
Croquetes de rostil de casa nostra
Patata enmascarada amb crosta
Cassoleta de pesols a l'estil de Llavaneres
Caneló de rostit amb beitxamel de bolets
Dau de bacallà amb muselina de mel
Terrina de vedella fent xup-xup amb les seves palalones
Crema de Sant Josep amb neules
Coca de Santa Teresa
Vi de Casa Nostra
Cafés
25€ Menú complet
Horari del menú:
7 i 8 de maig migdia fins les 16 h
Mosaic de Bacallà amb olives de kalamata
(Amanida amb mesclum, bacallà marinat amb romesco, tomàquets deshidratats i olives de kalamata)
* * *
Canelons del Chez Justin
Canelons de rostit amb beixamel i gratinats amb beixamel i parmesà
* * *
El timbal
Amanida russa amb ou dur i pit de gall d’indi
* * *
“Pa fregat amb Tomàquet”
Coca d´escalivada amb anxoves de l´escala
“Allet per oques”
(Pollastre mar I muntanya amb llagostins)
* * *
“Fricandó”
(Fricandó de vedella amb bolets )
* * *
Rap Orli
(Daus de rap a l´estil Orli amb crema de marisc)
Boníssimes!
20€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies i nits
Amanida russa + copa de vi
* * *
També tindrem:
Calamars a l’andalusa: 5.50 €
Caçó: 6.50€
Xoco de sèpia: 9.50 €
Seitons a l'andalusa: 4.50€
Ensaladilla rusa: 5.50€
Aquestes tapes no inclouen copa de vi
6€ Menú complet
Horari del menú:
Dia 7 de 12 a 13:30 h.
Recomanem fer reserva prèvia
No inclu copa de vi.
Amb música en directe.
Obrirem també per dinar per aquells que volgueu continuar la festa amb nosaltres.
Got de Gazpatxo
Signat Brut D.O. Cava
----------------------------------
Tartar de Salmó
Abadal Picapoll D.O. Pla del Bages
--------------------------------------
Carpacció de carbassó amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs
Lafou Els Amelers D.O.Terra Alta
----------------------------
Compactat de xai amb parmentier
Ossos black D.O. Montsant
Pastis de Santiago
Ratafia
30€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies i nits
Amanida de l'hort
(amanida verda amb tonyina, ou dur i espàrrecs)
Canelons casolans de carn gratinats amb beixamel (c/o/l/fs)
Estofat de cigrons amb bolets i botifarra de perol (fs) Coca d'il cardinale amb escalivada i anxoves (c/p) Entremesos amb ensaladilla rusa (p/o/l) Cassoleta de bolets i Provolone fos (fs/l)
Gaspatxo de trigueros (C/O)
Arròs campero (fs)
(morro, orella, cansalada, botifarra, espàrrecs i bolets)
Botifarra artesana de St. Llorenç a la brasa, amb seques
Conill a l'allet
Mandonguilles casolanes estofades amb sèpia i carxofes (c/o/l/fs)
Galta de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició Suprema de bacallà amb samfaina (c/p)
Calamar farcit de carn, amb el seu suquet (c/p/fs)
Orada fresca al forn, amb patates "a lo pobre" (p)
Entrecot de vedella madurada a la brasa .... +10'00 €
Filet de vedella a la brasa ......................... + 10'00 €
Espatlla de xai al forn, al nostre estil ............... + 5'00 €
Garrinet cruixent al forn .......................... +12'00€
La crema catalana de sempre
Flam de figues al Pedro Ximènez
Mel i mató
Macedònia de fruita del temps
Tarta de Santiago amb xarrup de Moscatell Tarrina de gelat de llimona
25€ Menú complet
Inclou pa, beguda i postres
Amanida de burrata cremosa amb melmelada de tomàquet i pesto de festucs
Carpaccio de llagostins amb crema d'alvocat, mango de brazil i oli de sèsam
Nostre caneló de marisc gratinat amb ricotta, mozarella i salsa demi-glace
Confit d'ànec amb salsa de taronja i peres caramel·litzades
Suprema de corbina amb parmentier trufat i verdures a l'anglesa
El nostre arròs melós mar i muntanya
El nostre pastís artesà de formatges amb fruits vermells
Brownie amb nous i fruits vermells amb gelat de mango
Fruita de la passió amb escuma de coco i granissat de menta
28€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte 7 i diumenge 8 de Marc de 13h a 16h
Saltat de remolatxa amb verdures i Heura, sobre una fulla de cabdell, acabat amb pastanaga fresca, salsa de iogurt de soja amb menta i tomàquet cherry
Quinto Estrella Damm
* * * * *
Zurito de vi
* * * * *
Aigua
3.5€ Menú complet
24.50€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a divendres per les nits
Dissabte migdies i nits
Es un menú de tapes o platets que es decideix a la cuina, i canvia segons el dia (sorpresa i elecció de la cuina)
A taula completa
3 primers
* * *
Hummus d’alfàbrega fresca amb pico de gallo i pa bufat (Supl. 2,50€)
* * *
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell (Supl. 2,75€)
2 segons
* * *
Arròs de la dia
* * *
Roast beef de vedella amb nyàmeres fumades i chimichurri (Supl. 2,75€)
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats i codony (Supl. 3,50€)
15.75€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimarts a divendres
15.95€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimarts a divendres
Menú mexicà per a 2 persones: nachos per compartir , tacos de cochinilla i 2 margarites
35€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns i dimarts de 18:00 a 00:00 h
Dijous, divendres i dissabte 12:00 a 00:30 h
Menú per dues persones 35 €
19.50€ Menú complet
Horari del menú:
Migdia de dimarts a divendres
Amanida de Mozzarella
Gaspatxo
Faves amb Pernil
Amanida Waldorf (Api, Poma, Avellanes i Pinya)
"Burrito" de pollastre
Fusta de “Lacón” a la Gallega
Melós amb salsa al vi
Bonítol en escabetx (Suplement 1 €)
Iogurt natural
Flam de Formatge
"Mochi" de Nutella
Coulant de Xocolata Blanca (Suplement 2 €)
13.50€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimarts a divendres no festius.
Mig entrepà amb la oferta del dia + cafè, cafè amb llet, tallat o infussió
2.50€ Menú complet
Horari del menú:
Matí de 8,30 a 12,30 hores de dilluns a divendres
Mig entrepà amb la oferta del dia + cafè, cafè amb llet o infussió
18.90€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimecres a divendres
6€ Menú complet
6€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts a dijous migdia i nit.
Divendres i dissabte a la nit.
Tapa + copa de Vermut Dos Déus Estrella
6.50€ Menú complet
Pastís
4.50€ Menú complet
9.20€ Menú complet
6.50€ Menú complet
8.50€ Menú complet
3.95€ Menú complet
5€ Menú complet
4€ Menú complet
4.50€ Menú complet
7€ Menú complet
6.50€ Menú complet
15€ Menú complet
4.95€ Menú complet
4.95€ Menú complet
TAQUIZA + 2 VERMOUTHS
6 delicioses coques de blat de moro super cruixents fregides al moment, 2 chili amb carn i guacamole, 2 pulled pork saltats amb salsa bbq amb ceba marinada i jalapeños, 2 de pollastre a la planxa amb bec de gall i salsa our cream
22€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts a diumenge de 12 a 16 h i de 19 a 24 h.
35€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts de 13 a 15:30 h.
DImecres a dissabte de 13 a 15:30 h. i de 20:30 h. a 23 h.
El menú es configurarà segons la disponibilitat de producte.
Hummus clàssic i hummus de remolatxa acompanyat amb crudités i pa torrat.
Vi negre o blanc Ànec Mut amb D.O Penedès
6.50€ Menú complet
Suplement de terrassa: 6.70€
Horari del menú:
De dilluns a dissabte de 12.00 a 15.30 h i de 17.30 a 23.00 h
Amanida de Formatge de Cabra i Bolets
***
Crema de Bolets
Compactat de xai amb cremós de moniato i bolets
***
Ou a baixa temperatura amb parmentier de patata , botifarra esparrecada i trompetes de la mort
La nostre versió del Pà amb Xocolata
***
Cheesecake
Brunus 2018 DO Montsant
* * *
Austum D.O. Rueda
30€ Menú complet
Horari del menú:
Divendres de 20:30 a 22:30
Dissabte de 13:30 a 15:30 i 20:30 a 22:30
POTATO LOVERS 💚
Patates al forn amanides amb espècies i all i oli vegà.
VERMUT DOS DEUS 🧡
Got de vermut blanc o negre Dos Deus de la bodega Priorat B&D Lab a Tarragona.
Guanyador del millor vermut català del Premi Vinari Gran Or 2022.
6.50€ Menú complet
Suplement de terrassa: 6.70€
Horari del menú:
De 12.00 a 15.00 h
Calamarsets de llotja a l'andalusa
Vermut Iris Blanc
Vermut Bandarra Negre
6€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a dimecres de 9:00h a 17:00h
De dijous a dissabte de 9:00h a 24:00h
5.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts i dimecres de 13 a 16 h.
Dijous de 13 a 16 h. i de 20 a 23 h.
Divendres, dissabte i diumenge de 12 a 14 h.
6.95€ Menú complet
Horari del menú:
Martes a Sábado de 16h a 20h excepto sábado 26 de noviembre y 3 de diciembre que permanecerá cerrado.
6.95€ tapa+vermuth
10.50€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte de 12 a 14 h.
9.50€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a diumenge de 11:00 A 15:00
Punxada de Zamburinyes amb Rosta i Salsa de petxina de pelegrí.
Vermut Dos Dèus Origins.
7€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns de 18 a 21.30 h
De dimarts a dissabte de 10.30 a 21.30 h
Diumenge de 10.30 a 15 h
6.50€ Menú complet
Horari del menú:
13:00 a 15:00
Pa de Coca, Tomàquets de Branca
Croquetes de Bacallà
Croquetes de Ceps
Patates Trapellas "Braves" en la seva salsa All-i-oli de Alvocat
Amanida Suprema de Formatge de Cabra, Fruits Secs, Sèsam, Encenalls de Pernil Ibèric i Mel de Romero
Musclos a la Marinera o amb Salsa de Mojo Rojo
Filets de Vedella a Reducció Pedro Ximénez, moixernons, Xampinyons i Cebetes glacejades
o
Bacallà sobre Llit de Sanfaina amb Muselina d'Alls
Mousse de Xocolata Blanca amb base de Crumble de galeta i fruits secs
Coulant sense gluten de xocolata
Gelat Trapella
Cafè
(Ampolles per cada 3 persones)
Y.Penedès (D.O Penedès, Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Moscato)
Castell de Monjardín (D.O Navarra, Ull de llebre, Sauvignon)
Ampolles d'Aigua Mineral
36.00€ Menú complet
Mínim 2 comensals - preu per comensal
És necessari reservar
Patates braves
Amanida de bacallà
Croquetes casolanes
Hummus
Una coca a escollir per persona de les especialitats de la casa
Postres a escollir de la nostra carta
Café i xopet
Aigua i vi
42.80€ Menú complet
Horari del menú:
A QUALSEVOL HORA
Preu per parella
AMANIDA D’ALGUES
Amanida japonesa d’algues amb cogombre macerat i tocs de vinagreta de soja
* * *
YAKISOBAS VERDURA
Fideus Soba amb verdures de temporada i salsa del Xef
* * *
YAKISOBAS DE POLLASTRE O SALMÓ (+1€)
Fideus soba amb verdures de temporada i pollastre o salmó amb salsa del Xef
* * *
SOPA MISO
Sopa japonesa de miso acompanyada d’alga wakame i tofu
* * *
POLLASTRE TONKATSU
Tires de pollastre arrebossades amb panko i salsa tonkatsu
* * *
EDAMAMES
Beines de soja al vapor i toc de planxa amb picant
* * *
TAKOYAKIS (4 u)
Bunyols japonesos de pop amb salsa tonkatsu
* * *
GYOZAS DE VERDURES O POLLASTRE (4 u)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam
* * *
GYOZAS DE GAMBES O ÀNEC (4 u) (+1 €)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam
* * *
TEMPURA DE GAMBES (4 u) (+1 €)
Gambes tempuritzades amb tempura i panko acompanyades de salsa Nimben
MAKIS (4 u)
Rotllo d’arròs embolicats amb alga nori
MAKI CRANC
Amb cranc i maionesa picant
* * *
MAKI TONYINA
Amb Tonyina
* * *
MAKI SALMÓ
Amb salmó
* * *
MAKI LLAGOSTÍ
Amb llagostí i confitura de mango
* * *
MAKI SHITAKE
Amb Shitake y salsa teriyaki
* * *
MAKI ALVOCAT
Amb alvocat
^_^
URAMAKI (4 u)
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit
* * *
URAMAKI CRANC SPICY
Amb cranc, alvocat i maionesa picant
* * *
URAMAKI SPICY CHIQUEN
Amb pollastre tonkatsu, canonges, pebrot vermell, i maionesa picant
* * *
URAMAKI TEMPURAKO
De carbassó i albergínia tempuritzades, moniato rostit, soja dolça i shichimi
* * *
URAMAKI TONYINA ALVOCAT
Amb tonyina, alvocat i formatge crema
* * *
URAMAKI TUBERS&VEGETABLES
Amb espàrrec, tomàquet sec, carbassa rostida, alfàbrega i maionesa vegana
* * *
URAMAKI SALMÓ ALVOCAT
Amb salmó, alvocat i formatge crema
* * *
URAMAKI CRISPY SALMÓ
Amb salmó, ceba caramel·litzada y ceba cruixent
* * *
URAMAKI PUMPKIN SHITAKE
Amb carbassa rostida, shitake, ceba caramel·litzada i llavors de rossella
* * *
URAMAKI TRIGUERO
Amb espàrrec, tomàquet sec, alfàbrega, soja dolça i pols de “quicos”
^_^
NIGUIRIS (2 x 2u)
Bola d’arròs coberta amb diferents peixos o vegetals
NIGUIRIS SALMÓ
Amb Salmó
* * *
NIGUIRIS LLAGOSTÍ
Amb Llagostí
* * *
NIGUIRIS FORMATGE BRIE
Amb formatge brie i confitura de tomàquet
Aigua
Refresc
Cervesa
Aigua
Refresc
Cervesa
12.90€ Menú complet
Horari del menú:
DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:00 A 16:00H
15.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabtes i festius
13:00-15:30
Cafè no inclòs
IVA inclòs
Preu per comensal
És necessari reservar
Graella de verdures amb romesco, formatge de cabra i mel
Copa de ví montsant
* * *
Canya de cervesa
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a dissabte de 8:00 a 16:00
Pa de focaccia farcit de pesto, verdures rostides al forn, espinacs i ceba caramelitzada
Canya de cervesa Estrella Damm (20 cl.)
* * *
Aigua
* * *
Vermut negre
* * *
Vermut blanc
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte de 11h a 13h i de 16h a 20h
Taco amb carn cuinada a baixa temperatura amb ceba escabetxada amb canyella i mojo picon de cilantro
Canya de cervesa
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts, dimecres i dissabte de 11:00 a 14:00
Dijous de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00
Divendres de 11:00 a 20:00
Croquetó per a vegans de pastanaga amb ceba
Aigua
------
Canya de cervesa
--------
Copa de vi (blanc o negre)
3€ Menú complet
Horari del menú:
18/9/2021 de 19 a 00:30h
De diumenge a dijous de 7:00 a 00:00h; Divendres i dissabte de 7:00h a 00:30h
Patates amb Mojo Picon
Canya de estrella Damm
* * *
Copa de vi Austumm
* * *
Refresc petit
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De 10:00 a 23:00 h.
Del 17/09/21 al 10/10/21
Trufa de pastanaga amb formatge arrebossada amb ametlla caramel·litzada
Canya de cervesa
* * *
Copa de vi
* * *
Refresc petit
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
dilluns a diumenge de 16h a 23h
Arròs amb verduretes i bolets, amanit amb salsa romesco.
"Quinto" de cervesa
*****
Copa de vi
*****
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous, divendres i dissabtes de 13:00 a 15:30 i de 20:00 a 23:00.
Diumenges de 13:00 a 15:30.
Bao Bun Vegà amb toc oriental
Canya de cervesa
* * *
Copa de vi
3€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte de 19 a 23 h
8.50€ Menú complet
Iva inclòs
9.95€ Menú complet
Horari del menú:
Divendres de 11.30-15.30
Iva inclòs
Entrepà de botifarra cuita de castanyes o rovellons (a escollir)
Ànec Mut negre ECO DO Penedès
* * *
Titiana Brut Nature DO Cava
* * *
Aigua
5€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns a divendres, de 18 a 21 h.
Dissabtes, de 10 a 12 h i de 18 a 21.30 h.
Entrepà de botifarra de castanyes i a partir del 15 de novembre també botifarra de rovellons amb copa de vi blanc Anec Mut o cava Titiana
Briox de civet de senglar
R. Raventos DO Costers del Segre
* * *
Ànec mut ECO negre DO Penedès
6€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts i dimecres, de 8 a 14 h.
Dijous, de 8 a 14 h i de 17 a 20 h.
Divendres de 8 a 20 h.
Dissabte de 8 a 14 h
Tros d'ensaïmada de Sa Sucreria (Menorca) + cafè amb llet / tallat / cafè /infussió
4€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte de 9,30 a 11,30
Diumenge de 10 a 11,30
Preu per persona
Patates Modernistes + Assortit d’olives + 2 vermouth
10.50€ Menú complet
taula de pernil Joselito, taula d'assortiment de formatge, tataki de tonyina i dues copa de vi blanc, negre o cava
55€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns i dimarts de 18:00 a 00:00 h
Dijous, divendres i dissabte 12:00 a 00:30 h
Menú per a 2 persones
Un cocktail de la terra, marinats, desalats i encurtits
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Corball a la meuniere d’anisats, “jardinet” de carbassó i favetes amb un cremós de celeri (Llibre de Can Carbonell, S.XIX)
Melós de vedella, parmentiere, tòfona d’estiu i cebetes glacejades (Llibre de Can Carbonell, s.XIX)
Pinya al rom, iogurt al curri i menta fresca
Cardinal de Terrassa amb xocolata negra
45€ Menú complet
Horari del menú:
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Taules de més de 4 comensals s’haurà d’avisar amb antelació
Pa amb mantega d'all escalivat
Ceviche de llagostins i fruita de la passió
Amanida de tomàquet amb tonyina fumada i reducció d'escabetx.
Babaganuix, avellana torrada i magrana
Terrina d'ànec mi-cuit/confit amb melmelada i torrades
Coca de salmó fumat amb crema de soja fermentada
Espàrrecs blancs, holandesa de curry i festuc
Caneló de pagès XXL amb suc de rostit
Galta de vedella fumada, remolatxa i escabetx de rossinyol
Tarta calenta de Santiago
Mousse de cheescake amb maduixes i gerds
32€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimecres a diumenge
Nits de dimecres a dissabte
6€ Menú complet
4.95€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts 18:00–24:00
Dimecres 18:00–24:00
Dijous 18:00–24:00
Divendres 12:00–15:30, 18:00–1:00
Dissabte 12:00–15:30, 18:00–1:00
Diumenge 12:00–16:00
Amanida Syrah.
Taula de formatges Europeus.
Taula d'espatlla ibèrica de glà.
Mitja taula de patés d'ànec.
Quatre montaditos a escollir.
Dues ampolles de vi:
VALLS ROURE (blanc)
MEDITERRANIUM (negre)
Cafès, pa i xupitos.
22.00€ Menú complet
MÍNIM 8 PERSONES. IVA INCLÒS
És necessari reservar
6.95€ Menú complet
Horari del menú:
martes a sábado de 16h a 20h sábado día 26 de noviembre y 3 de diciembre CERRADO
6.95 € precio tapa+ vermuth
(Plats per cada 3 persones)
Assortiment de Olives
Pa de Coca, Tomàquets de Branca
Amanida de Fruits Secs, Formatge de Cabra i mel de Romaní
Musclos Trapellas a l'Vapor amb Salsa de Mojo Rojo
Patates Trapellas (Braves) en els seus Salses Allioli de Alvocat i Brava
Croquetes de Pollastre Rostit
Mandonguilles amb Salsa d'Ametlles i Boles de Patata Cebollí
Calamar sobre llit de allioli negre i cruixent de patata agra i pastanaga
Gelat Trapella
Coulant sense Gluten de xocolata
Mousse de xocolata blanca amb Crumble de fruits secs i galeta
Cafè
(Ampolles per cada 3 persones)
Y.Penedès (D.O Penedès, Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Moscato)
Castell de Monjardín (D.O Navarra, Ull de llebre, Sauvignon)
Ampolles d'Aigua Mineral
* Si es vol pujar la categoria de vins + 4.00 € / persona
24.85€ Menú complet
Mínim 3 comensals - Preu per comensal
És necessari reservar
Braves a la planxa amb salsa picant
Pebrots de "Padrón"
Croquetes de pernil ibèric
Carpaccio de "Lacón" gallec amb oli de pebrot vermell i cruixent de ceba i pipes Musclos al vapor de vi i herbes
Pop a la gallega
Cloïsses de cultiu gallegues Xanguet del Pacífic
Navalles a la planxa
Xocos de sèpia
Escamarlans mitjans a la planxa
Pinya natural
Flam d'ou
Pastís de formatge amb coulis de gerds
Mel i mató amb crocant d'ametlles - Coulant de xocolata amb gelat de vainilla Tarta de Santiago amb Meus Amores
Gelats variats
Aigua mineral i vi Nuviana blanc, rosat o negre o vi turbio
32.90€ Menú complet
Preu per persona. Mínim 2 persones
Patates amb 4 salses
Amanida amb rulo de cabra
Coca amb encenalls de pernil de gla
Botifarra del Perol
Botifarra negra
Botifarra de Sant Llorenç
Botifarra de trompetes de la mort
Botifarra de sobrassada i codony
Botifarra de rulo de cabra i nous
Botifarra de ceba vermella fregida.
Acompanyat de pa de coca, escalivada, tomàquet i ceba a la brasa.
Postres a escollir de la nostra carta
café i xopet
Aigua, vi i cava
52.20€ Menú complet
Horari del menú:
A QUALSEVOL HORA
EL PREU DEL MENÚ ÉS PER PARELLA
Olives
Aetelles fregides
Amanida de tomàquet amb ceba "cap de puny"
Ous ferrats
Truita clàssica
Truita paisana
Truita de bacallà i alls tendres
Cansalada viada
Botifarra
Xistorra
Peus de porc
Cap i pota amb cigron
Mongeta del ganxet amb esqueixat de tripa de bacallà i alls tendres
Copa de vi
Cervesa
Refresc
16.50€ Menú complet
Horari del menú:
De divendres a diumenge, de 8:30 a 11:30
Festius tambe!!!
Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat (Supl. 2.50€)
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats (Supl. 2€)
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra (Supl. 3€)
* * *
Arròs del dia
· Dilluns: Arròs caldós de bacallà amb coliflor i espinacs
· Dimecres: Fideuà amb all i oli
· Dijous: Arròs Parellada
· Divendres: Arròs de verdures de l’hort d’en Martí
Pinya al natural amb llima i menta
* * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
21.50€ Menú complet
Horari del menú:
Migdia dilluns, dimecres, dijous i divendres
De 13h. a 16h.
Tempura de verdures amb salsa nimben
* * *
Umais de salmó i formatge crema amb tocs de llima. Umais de llagostí i alvocat
* * *
Uramaki de salmó flamejat
* * *
Tonyina marinada en soja i toc d’alfàbrega amb escuma de mango
* * *
Assortiment de nigiris
* * *
Raviolis casolans de pasta wanton farcits de shitake i foie napats amb salsa de poma i canyella
* * *
Esfera de mango i alvocat farcida de tàrtar de tonyina amb tocs cítrics
* * *
Gyozas de poma amb gelat de vainilla o tiramisú de mango casolà
38€ Menú complet
PREU PER PERSONA. MÍNIM 2 PERSONES
9.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts a Dissabte
13:00-15:30
Primer plat i postre
IVA inclòs
Preu per comensal
10.00€ Menú complet
Iva inclòs
La Egarenca o refresc La Modernista
Olives + llonganissa + 2 croquetes de pollastre
6€ Menú complet
Horari del menú:
De 12 a 14
De 18 a 21
Preu per persona
Tapa holandesa: croquetes holandeses amb 2 gerres de cervesa
15€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns i dimarts de 18:00 a 00:00 h
Dijous, divendres i dissabte 12:00 a 00:30 h
Preu per a dues persones
14.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dimecres i dijous de 20 a 20:45 h. A les 20:45 s'ha de deixar lliure la taula a no ser que et quedis a sopar.
Divendres i dissabte de 20:30 a 23 h (només durant el servei de sopar)
Amanida Syrah.
Taula de formatges Europeus.
Taula d'espatlla ibèrica de glà.
Ració de lacó gallec.
Vuit montaditos a escollir.
Postres a escollir de la carta.
Dues ampolles de vi:
VALLS ROURE (blanc)
MEDITERRANIUM (negre)
Cafès, pa i xupitos.
26.00€ Menú complet
MÍNIM 8 PERSONES. IVA INCLÒS.
És necessari reservar
5.50€ Menú complet
Pastisset de Sa Sucreria + cafè amb llet / tallat / cafè /infussió
3€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte de 18 a 20
Diumenge de 18 a 20
Preu per persona
MENÚ DE TARDOR I BOLETS 2022 – (Menu de nit, Menú de cap de setmana, Menú de tapes, Menú degustació)
RAVIOLIS DE FILET DE VEDELLA AMB SALSA DE BOLETS
CROQUETES CASOLANES AMB CEPS I SALSA DE TÒFONA
TASTET DE BOTIFARRA DE TROMPETES DE LA MORT I XIPS DE MONIATO
CRUIXENT DE PAPADA AMB MELMELADA DE FIGA
MEL AMB MATÓ I AVELLANES
O BROWNIE AMB XOCOLATA CALENTA
COPA DE PISPA D.O. MONTSANT
COPA DE AUSTUM VERDEJO D.O. RUEDA
AIGUA
23.50€ Menú complet
Horari del menú:
Divendres de 20h a 22h
Dissabtes de 13h a 15h
Dissabtes de 20h a 22h
Diumenges de 13h a 15h
Preu per persona iva inclòs. menú individual
És necessari reservar
Amanida Garnatxa
Taula de formatges Europeus.
Taula d'embotits ibèrics de glà.
Ració de lacó gallec.
Mitja ració de patés d'ànec.
Vuit montaditos a escollir.
Quatre tapes a escollir o 4 hamburgueses.
(menys pota de pop, medalló i cansalada).
Dues ampolles de vi:
VALLS ROURE (blanc)
MEDITERRANIUM (negre)
Cafès, pa i xupitos.
30.00€ Menú complet
MÍNIM 8 PERSONES. IVA INCLÒS.
És necessari reservar
Pebrots de "Padrón" Croquetes de pernil ibèric Muntadet de pernil ibèric Cloïsses de cultiu gallegues Pop a la gallega
Musclos al vapor amb vinagreta Calamars a l'andalusa
Navalles a la planxa
Gambes a la planxa Escamarlans mitjans a la planxa 1/2 Llamàntol de Canadà
Pinya natural
Pastís de formatge amb coulis de gerds
Tiramisú
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Trufes amb nata
Tarta de Santiago amb Meus Amores
Gelats variats
Aigua mineral i vi Vol d'Ànima de Raimat blanc, rosat o negre
56.90€ Menú complet
Preu per persona.
Amanida verda de l’hort d’en Martí
* * *
Porros a la flama amb formatge de cabra i vinagreta de mel
* * *
Coca de recapte amb carpaccio de gamba, crudités i cremós d’all escalivat
* * *
Terrina de muntanya amb amanida fresca i vinagreta de mel
* * *
Truita oberta d’orella, botifarra negra, fulles fresques i oli de tomàquet i pinyons
* * *
Macarrons gratinats de pollastre rostit, ceba i beixamel suau
* * *
Mongeta del ganxet amb bacallà esqueixat i tripa i alls tendres confitats
* * *
Sopa de ceba amb ou escumat i torrades gratinades amb formatge
* * *
Coulant de patata amb bolets a la crema i pernil ibèric (Supl. 2€)
* * *
Canelons rostits amb foie i ceps (Supl. 2€)
Mandonguilles de peix guisades amb picada catalana i patates rosses
* * *
Melós de vedella guisada amb cebetes, bolets i patates rosses
* * *
Corbina al forn amb salsa mediterrània i patates forquilla
* * *
Turbot a la brasa amb verdures escalivades i escarola romescada
* * *
Rap de llotja a la romana (Supl. 3€)
* * *
Peus de porc amb naps i gírgoles saltades
* * *
Cuixa de pollastre a la brasa amb albergínia gratinada
* * *
Entrecot a la brasa amb patata morter i mongeta tendra
* * *
Espatlla de cabrit rostida al forn amb ceba i patates guisades (Supl. 4€)
* * *
Arròs del dia (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs de verdures de l’hort d’en Martí (Mín. 2 persones)
* * *
Arròs caldós de llamàntol (Mín. 2 personas) (Supl. 4€ p/p)
Pinya al natural amb llima i menta
* * ** * *
Crema catalana
* * *
Flam al rom amb nata
* * *
Sorbet de Sant Martí
* * *
Cremós de xocolata amb coca de forner
* * *
Recuit de drap amb melmelada de taronja amarga
* * *
Milfulls cruixent amb nata i maduixes
* * *
Dolça tradició
32€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de cap de setmana
De 13h. a 16h.
AMANIDA D’ALGUES
Amanida japonesa d’algues amb cogombre macerat i tocs de vinagreta de soja
* * *
YAKISOBAS VERDURA O POLLASTRE
Fideus Soba amb verdures de temporada i/o pollastre i salsa del Xef
* * *
TÀRTAR DE SALMÓ
Tàrtar de salmó amb base de guacamole, vinagreta de cítrics, ratlladura de llima, tobiko i alvocat
* * *
GYOZAS DE VERDURES O POLLASTRE (2 u)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam
* * *
TEMPURA DE VERDURES
Verdures de l’hort tempuritzades acompanyades de salsa Nimben
* * *
EDAMAMES
Beines de soja al vapor i toc de planxa amb picant
* * *
TAKOYAKIS (2 u)
Bunyols japonesos de pop amb salsa tonkatsu
TRINXAT
Trinxat de la Cerdanya amb laminat de galta de vedella rostida i shitake amb reducció de salsa Teriyaki
* * *
TATAKI SALMÓ
Tataki de salmó amb verduretes de l’hort i crema de patata trufada amb garrapinyada de sèsam
* * *
URAMAKI TARTUFATO
Amb galta de porc rostida confitada, tomàquet sec, alfàbrega, ceba caramel·litzada i moniato, recobert de beixamel trufada
* * *
POLLASTRE TONKATSU
Tires de pollastre arrebossades amb panko i salsa tonkatsu
* * *
YAKISOBAS DE POLLASTRE O VERDURA
Fideus Soba amb verdures de temporada i/o pollastre i salsa del Xef
* * *
URAMAKI SALMÓ ALVOCAT
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit amb salmó, alvocat i formatge crema
* * *
URAMAKI TONYINA ALVOCAT
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit amb tonyina, alvocat i formatge crema
* * *
URAMAKI SALMÓ TEMPURITZAT
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit amb salmó, formatge crema i tempuritzat
* * *
FOTOMAKI DEL XEF
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit amb tonyina, maionesa picant i Tobiko
* * *
URAMAKI TEMPURAKO
Rotllo d’arròs amb alga nori invertit amb carbassó i albergínia tempuritzades, moniato rostit, soja dolça i shichimi
TRUFES DE XOCOLATA (5 u)
* * *
MOCHIS DE XOCOLATA, COCO O TE VERD (1 u)
* * *
GYOZAS DE POMA (2 u)
* * *
AIRE DE IOGURT AMB FRUITES DEL BOSC
17.90€ Menú complet
Horari del menú:
MIGDIES DE DILLUNS A DIUMENGE
Ostres (Flor)
Cloïsses a la planxa
Musclos al vapor de vi blanc i estragó Tallarines saltejades
'Zamburiñas'
Navalles a la planxa
Cargols de punxa bullits
Gambes vermelles a la planxa Llagostí del Mediterrani
Escamarlà mitjà a la planxa 1/2Llamàntolde Canadà
Pinya natural
Pastís de formatge amb coulis de gerds Tiramisú
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Tatin de poma amb gelat de vainilla
Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla Gelats variats
Aigua mineral i vi Vol d'Ànima de Raimat, blanc, rosat o negre
75.90€ Menú complet
Preu per persona
4.95€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts 18:00–24:00
Dimecres 18:00–24:00
Dijous 18:00–24:00
Divendres 12:00–15:30, 18:00–1:00
Dissabte 12:00–15:30, 18:00–1:00
4.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous i divendres de 19:00 a 22:30 h.
Botifarra de calçolts amb llit de romesco i xips de ceba.
6€ Menú complet
Menú degustació de brasa de les Jornades gastronòmiques – (Menú degustació) del 29/10/21 al 21/11/21
El menú es configurarà segons la disponibilitat de producte
Bruberry negre DO Montsant o aigua
32€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies i nits de dimarts a dissabte
Amanaida tèbia amb bolets de temporada, cruixent de ceba i bacon
* * *
Pernilet de bodega, formatge curat, amb pa de coca i tomàquet
* * *
Patates braves del Zurito
* * *
Coca amb provologne, codony i nous
* * *
Croquetes de poma, foie i Oporto
* * *
Caneló d'au, ceps, amb la seva demi-glace
* * *
Daus de bacallà al forn amb tomàquet deshidratat
* * *
Aletes de pollastre cabrejades cuinades a baixa temperatura
* * *
Ragout de porc senglar a l'estil tradicional
Ànec Mut negre ECO DO Penedès
* * *
Ànec Mut blanc ECO DO Penedès
* * *
Aigua
24€ Menú complet
Horari del menú:
Migidies i nits de dilluns a diumenge
14.95€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a divendres
9.00€ Menú complet
12.50€ Menú complet
Horari del menú:
Nits i cap de setmana.
Crema de bolets amb ou escaldat
Coca d’escalivada amb saltejat de bolets
Melós de vedella amb bolets, cebetes i patates
Pastis de xocolata amb fruits vermells
Vi Ànec Muc ECO -DO Penedes-
Aigua Mineral
35€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns Dinar, Dimecres Dinar, Dijous Dinar, Divendres Dinar, Divendres Sopar, Dissabte Dinar, Dissabte Sopar, Diumenge Dinar
El menú es servirà per taules senceres
És necessari reservar
5€ Menú complet
Caneló d'au de ceps amb la seva demi-glace
Ànec Mut negre ECO DO Penedès
* * *
Ànec Mut blanc ECO DO Penedès
* * *
Aigua
5€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a diumenge
Ou souflé de bolets amb temporada
Tataky de vaca vella madurada amb bolets de temporada
Cerdenal
Basagoiti Fuera del Rebaño DOCa Rioja
* * *
Aigua
35€ Menú complet
Horari del menú:
De dimats a dissabte migdies i nits
Diumenge migdia
Menú de les jornades gastronòmiques de la tardor – (Menú de cap de setmana) del 29/10/21 al 21/11/21
Aperitiu del dia
Crema de bolets amb ou a baixa temperatura
* * *
Amanida de bolets
Compactat de melós de vedella amb puré de moniato i bolets
* * *
Bacallà amb salsa de bolets
La nostra versió de pa amb xocolata
* * *
Cheesecake
Brunus DO Montsant
* * *
Vol d'Ánima rosat DO Costers del Segre
* * *
Vol d'Ánima blanc DO Costers del Segre
* * *
Aigua
28€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de divendres i dissabte
Nits del dissabte.
6.50€ Menú complet
Horari del menú:
de dilluns a dissabte de 12:00h a 23:00h.
Ceps confitats amb cremós de rovell d’ou i vel ibèric Joselito
Bruberry blanc DO Montsant
* * *
Brunus negre DO Montsant
14.80€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte, de 13 a 15.30 h i de 20 a 23 h
Segons la disponibilitat de producte 1 aperitiu
2 entrants
1 peix
1 carn
1 pre-postres
1 postres i petit fours
Americano Mont-Ferrant DO
Cava Bruberry blanc DO Montsant
Brunus negre DO Montsant
43.95€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies i nits de dimarts a diumenge
Plats segons la disponibilitat de producte
Montadet de bonítol amb pebrot vermell, bitxo, cogombret i olives farcides.
Vermouth Padró & Co. Vermell Clàssic
4.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous a Diumenge de 12:00 a 16:00
El vermut és el Yzaguirre
4.00€ Menú complet
Horari del menú:
12:00-15:35
19:00-23:30
10€ Menú complet
Horari del menú:
de 11.00h a 20.00h
10€
Timbal de patata i vedella
Marmellans negre o blanc, D.O. Montsant
8€ Menú complet
Horari del menú:
12:30-15:45
Hamburguesa edició especial Festival de Jazz. Salsa barbacoa amb Whiskey Bourbon casolana feta per LA FELI, doble de carn de vedella de Girona de Casanovas 1906, doble de cheddar, bacon, ceba de Figueres i pa brioix de Forn Turull. Disponible en versió vegana.
10.9€ Menú complet
4€ Menú complet
Horari del menú:
fins les 20H
Mollete + Beguda
Tapa amb base de volován, mongetes blanques (seques) i botifarra amb un toc d'all julivert i Vermout MexTerra
5.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dissabte 7 i diumenge 8 de maig de 10 a 12 h.
Granissat de llimona, La Modernista i menta fresca
3.50€ Menú complet
Horari del menú:
De 11 a 20 h.
16.50€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a divendres
14.90€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dilluns a divendres
4.90€ Menú complet
Vermut Olave Reserva
* * *
La Gilda de la Cistelleria
4.50€ Menú complet
Horari del menú:
De divendres a diumenge de 12:00 a 15:30 h
Musclos, escoinyes, cargols de mar + 2 vermuts
9.95€ Menú complet
Horari del menú:
De 11 a 20 h.
Pot variar segons mercat.
Caramel de full amb formatge de cabra, ceba caramel.litzada, melmelada de pebrot i mel de canya
Canya de cervesa
Aigua
Moscato
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts,dimecres,dijous, divendres, dissabte i diumenge de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 23:00
Heüra amb ceba tendra i bolets shiitake, amanides amb salsa de soja i gingebre.
Canya de cervesa
Copa de vi blanc
Copa de vi negre
Aigua
3€ Menú complet
Horari del menú:
de 19:00h a 21:00h
Trinxat de col brotonera, patata i camagrocs
* * *
Galta de porc iberic a baixa temperatura amb un llit de parmentier de patata
Gelat al gust (2 boles)
* * *
Pa amb xocolata oli i sal
Copa de vi
* * *
Aigua
* * *
Refresc
* * *
Cervesa
19.90€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimarts, dimecres, dijous i divendres
Amanida d’api amb poma, nous i salsa de iogurt
* * *
Vol-au-vent d’espinacs a la catalana amb ou poché gratinat i mussolina d’alls
* * *
Coca d’albergínia amb sobrassada vegana, sèsam, mel i ruca
* * *
Hummus d’alfàbrega fresca amb pico de gallo i pa bufat (Supl. 2,50€)
* * *
Burrata de búfala, albergínia fumada i pesto vermell (Supl. 2,75€)
Rodó de pollastre amb trinxat de col brotonera i salsa de formatge blau
* * *
Suquet de peix de llotja oriental amb carbassa i raves
* * *
Arròs de galta de porc amb calçots, bledes i allioli negat
* * *
Roast beef de vedella amb nyàmeres fumades i chimichurri (Supl. 2,65€)
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats i codony (Supl. 3,15€)
Iogurt cruixent amb fruita del temps
* * *
Pastisset de xocolata casolà
* * *
Daus de pinya frescs amb menta
* * *
Coulant de xocolata sense farina amb gelat de vainilla (Supl. 2,00€)
Pa (tenim pa per celíacs)
* * *
Aigua i una copa de vi de la casa
* * *
Cafè o postres
15.75€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies de dimarts a divendres
Olives, seitons, anxova, pebrot farcit, Gilda i 2 vermuts
9.95€ Menú complet
Horari del menú:
De 11 a 20 h.
Pot variar segons mercat.
Fines tires de vedella amb ceba tendra i bolets shiitake, amanides amb salsa de soja i gingebre.
Canya de cervesa
Copa de vi blanc
Copa de vi negre
Aigua
3€ Menú complet
Horari del menú:
de 19:00h a 21:00h
Tàrtar de pastanaga ecològica amb mantega Cafè París.
* * *
Coca de xampinyons amb ceba i formatge d'ovella fumat.
* * *
Caneló de rostit amb trompetes de la mort beixamel trufada i fons de vedella.
* * *
Bacallà amb cremós d’alls escalivats, carreretes i codony.
Pastís de formatge cremós amb rossinyols caramel·litzats.
Bruberryblanc 2019.
* * *
R. Raventós Capítol I Costers del Segre 2017
35€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts i dimecres de 13:00 a 16:00
De dijous a dissabte de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00
Seitons a l’andalusa
Calamars a l’andalusa
Xoco de sèpia
Caçó
2 gambes
25.50€ Menú complet
Horari del menú:
Dia 7 de 12 a 13:30 h.
Recomanem fer reserva prèvia
No inclou copa de vi.
Amb música en directe.
Obrirem també per dinar per aquells que volgueu continuar la festa amb nosaltres.
Tapa de la setmana + Copa de vi Raimat negre, blanc o escumós
6€ Menú complet
4 plats de primer a escollir i 4 de segon a escollir, inclou beguda pa i postre
El plat serà timbal de trinxat brotoner amb bull negre, cruixent d’espigalls i punts de muselina
11.50€ Menú complet
Postres de Músic en textures
Esponjós d'ametlla i panses, nous caramelitzades, escuma d'orellanes, crumble d'avellana i gommola de moscatell
5.30€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a dissabte migdia i nit ( de 13 a 15.:30 i de 20 a 23 h.)
Fish bao
* * *
Meat bao
* * *
Seitan Bao
* * *
Heüra bao
6.50€ Menú complet
Horari del menú:
De 18:00h a 21:00h
Tàrtar pastanaga amb mantega café París.
* * *
Burrata Nina Simone.
* * *
Caneló de rostit Louis Armstrong.
* * *
Bacallà amb peus de porc i salsa d'alls escalivats.
Music de mel i mato.
.* * *
Galetes amb llet.
2 copes de vi per cap a escollir entre blanc o negre
El Pispa
(Garnatxa Negra). DO Montsant (2018)
* * *
Massaluca
(Garnatxa Blanca i Macabeu). DO Terra Alta (2019)
40€ Menú complet
Horari del menú:
Tancat diumenge i dilluns.
Dimarts de 13:00 a 16:00 h.
De dimecres a dissabte de 13:00 a 16:00 h i de 20:30 a 23:00 h
Inclou pa i aigua
El preu és per persona
Hot Polled Pork BBQ
Canya de estrella Damm
* * *
Copa de vi Austumm
* * *
Refresc petit
* * *
Aigua
3.00€ Menú complet
Horari del menú:
De 10:00 a 23:00 h.
Boletes de formatge gouda i jalapenyos
Canya cervesa Alhambra Roja
3€ Menú complet
Horari del menú:
12:00 a 13:30 i 18:00 a 20:00
Rollet farcit de verduretes i quinoa
Canya cervesa IPA Founders
3€ Menú complet
Horari del menú:
12:00-13:30 i de 18:00 a 20:00
Morro de bacallà confitat gratinat amb muselina sobre confitura de tomàquet
* * *
Copa de vi santes
9.90€ Menú complet
Horari del menú:
De 12 a 22 h.
Daus de salmó marinat amb salsa oriental i maionesa de wassabi
* * *
Raviolis de marisc amb salsa americana
* * *
Compactat de xai amb parmentier de carbassa
* * *
Selecció de formatges de la frasera amb mermelada feta a casa
La nostra versió del pa amb xocolata.
30€ Menú complet
Horari del menú:
Migdies i nits de dilluns a dissabte.
Migdia diumenge.
2 vermuts Dos Déus originals
Escopinyes
Musclos
Navalee
14.95€ Menú complet
Entrepà de coca amb botifarra cuita de castanyes
Copa d'Oest, vi negre de Collbaix Celler el Molí D.O Pla de Bages o Aigua
6€ Menú complet
Horari del menú:
Dilluns a dissabte de 18 a 21
2 vermuts Dos Déus Estrella
Escopinyes
Musclos
Navalles
19.95€ Menú complet
Una crep farcida de confit d’ànec i bolets amb salsa a base de fons de carn i vi d’Oporto
Guigo DOQ Priorat
* * *
Brunus rosat DO Montsant
8.90€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a diumenge, de 13.30 a 15.30 h
Montadet de bonítol amb pebrot vermell, bitxo, cogombret i olives farcides.
Vermouth Padró & Co. Vermell Clàssic
4.00€ Menú complet
Horari del menú:
Dijous a diumenge de 12:00h a 16:00h
Vermut Olave reserva blanc o negre
* * *
Patates
* * *
Olives
5.00€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a divendres de 10:00 a 20:30 h.
Dissabte de 12:00 a 14:00 h i de 18:00 a 20:30 h
Coca cruixent de brie amb tòfona i fruits vermells
9.90€ Menú complet
Horari del menú:
De dimarts a diumenge migdia de 13:30 a 15:30h
Vermut la Egarenca amb tapa d'olives i braves
5€ Menú complet
Horari del menú:
De dilluns a dissabte de 18 a 20:30 h.
Dissabtes de 12 a 13:30 h.
Amanida de fruits vermells i formatge fresc amb vinagreta de poma ..... 14.95€
* * *
Saltejat de llagostins i bolets amb faveta baby ..... 16.95€
* * *
Mar i montanya
Vieires amb foie tófona i gamba vermella ..... 18.95€
€ Menú complet
Gin lemon spritz
* * *
Ostra Gillardeau, liquat de cogombre i poma encurtida
* * *
Tartar de llagostins marinat als cítrics i cremós d’alvocat
* * *
“Curri” de pastanagues, musclos del Delta, cansalada ibèrica i aire de romaní
Verat marinat, “ajoblanco”, maduixes al pebre i pols de brocolí
* * *
Niu de temporada: ou poché, tòfona d’estiu i fons de múrgoles
Mero salvatge amb un cremós de carbassó, raviolis de pèsols i creme fraiche de mostassa
Terrina de xai ibèric amb el seu fons, milfulles de celeri, cebetes i curri i menta
Merenga de maduixetes, el seu liquat “passió” i sorbet de cítrics
* * *
“Tocinets” del Cel, maduixes macerades i gelat d’hibisc
Caixeta del Cel amb una copa de licor el Cercle
65€ Menú complet
Horari del menú:
El Menú se servirà per taula complerta als migdies fins a les 14:30 h. i a les nits fins a les 22:30
Aquest Menú representa la màxima expressió gastronòmica del Cel de les Oques, creat per ocasions especials significa tot el que pot donar el nostre equip.
2 vermuts de la casa
Xips de la xurreria Molina
Olives
Seitons
11.95€ Menú complet
2 vermuts + escopinyes XL + bossa xips + olives xupadedos
12.50€ Menú complet
Horari del menú:
11 a 14 h.
Tapa + beguda a escollir entre Cervesa o copa de santes negre
6.50€ Menú complet
Cocktail Vallesà
Aperitius Vallesans
Un entrant
Un peix
Una carn
Pre-postres
Postres i petit fours
45€ Menú complet
Horari del menú:
Dimarts de 13 a 15:30 h.
DImecres a dissabte de 13 a 15:30 h. i de 20:30 h. a 23 h.
El menú es configurarà segons la disponibilitat de producte